Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális pasit találni?
Figyelt kérdés
Akár szexre, akár komolyra?2024. márc. 30. 21:26
21/62 anonim 

válasza:

Kinek mi a normális, ez a fő kérdés :)
22/62 anonim 

válasza:

Talán te is rá kellene írjál a pasikra. És akkor több normálisat találnál.
Ha csak várod hogy a sült galamb repüljen a szádba, akkor persze hogy éhen halsz.
23/62 anonim 

válasza:

Na, erről beszéltem. Már gyülekeznek a hercegek. Így privi, úgy privi, jaaj de megismernélek nyányánáynáynáynáy. Szörnyű micsoda konkurencia van itt! Kreativitásuk, intelligenciájuk, kedvességük oly megnyerő! Tán nekem is inkább ily herceg kell, nem nő. Még én is elolvadok ezektől a nagyszerű próbálkozásoktól. Hagyjatok azért nekünk is nőt héééj!
24/62 anonim 

válasza:

Rendszeresen próbálkoznak a férfiak privátban, pedig nem tudni sokszor h nő vagy férfi ír e választ.
Rendszeresen kapok férfiként, katasztrófa
25/62 A kérdező kommentje:
17. Átlagos vagyok. Bár a súly függ a magasságtól is.
2024. márc. 30. 22:25
26/62 anonim 

válasza:

Velem is előfordult ugyanez, szintén férfiként. Ha nem írod meg egyértelműen a válaszban, hogy az vagy... akkor megy boldog-boldogtalannak a privi...
27/62 anonim 

válasza:

Na a válaszod végére hanem az elején írd oda, hogy férfi vagy. :D
28/62 A kérdező kommentje:
20. Nincs igazad.
2024. márc. 30. 22:26
29/62 anonim 

válasza:

Vagy vááárj, eskü fogok csinálni egy olyan fiókot aminek ez lesz a neve: FÉRFI VOK B+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!