Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti biszex nőként, szerintetek lehet olyan pasit találni, aki képes normális kapcsolatra?
Nehéz eset,de ismerkedni bárhol lehet.
Viszont köztudott hogy a pasik a testiségekre vannak inkább kihegyezve,s így hogy leírtad hogy biszex is vagy s van lehetőség több nővel is lefeküdnie rajtad kívül,egyértelmű hogy erre ugrani fognak.
Mellesleg én is ismerkednék.
29f
nos társkeresőn nem mert ott csak perverzeket fogsz találni
elsőre ne mond be hogy bi vagy az csak nehezítené a dolgot szerintem
Ízlés dolga, hogy kinek mi a normális!
Én (is) normális pasinak tartom magam és nekem is az a bajom, hogy nem találok magamhoz való normális nőt!
Ne vedd rosznéven de egy 40 feletti nő már alapból nem igazán kelendő. Aztán hogy ki-mit ért normális kapcsolaton az sokszor nagyon eltérő.
A környezetből kiindulva, a 40 feletti nők közül általában 50 feletti férfiak válogatnak. A normális kapcsolatról az elképzelésük sokszor nagyon eltér. És abban a korban már senki sem akar nagy mértékben alkalmazkodni, mindenkinek megvannak a kedvenc tevékenységei, hobbijai amit szeret, így még közös programot is nehéz találni amit mind2 élvezne.
6-os!
Te is egy 18 eves lehetsz es a fejletlen veled egyidos kislanyok kozott valogatsz!
Egy 40 eves no gyonyoru korban van!
Mindene izgato fejlett es kiteljesedett!
7
Ezzel jól mellélőttél.
Ohh azok a fejletlen 18 évesek.
Bocsanat ! Legyen 20 ev ?
Talalt?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!