Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális pasit találni?
Figyelt kérdés
Akár szexre, akár komolyra?2024. márc. 30. 21:26
11/62 A kérdező kommentje:
6. Nem kell félteni 😉
2024. márc. 30. 21:45
12/62 anonim válasza:
Egy férfi alapból nem lehet normális, mert akkor már nem férfi lenne.
13/62 anonim 

válasza:

Persze, hogy lehet. Biztos lehet normális nőt is. Mondjuk én hátrányból indulok, mert mindig jön egy rohadék herceg aki elveszi előlem a királylányt. Mocskos, sárkánygyűlölő hercegek!!!
14/62 anonim 

válasza:

Te figyi, én szeretek a magam módján "nemnormális" lenni, a normálisnak levés unalmas. :D
15/62 A kérdező kommentje:
13 😀 ez jó!
2024. márc. 30. 22:02
16/62 A kérdező kommentje:
14! Végülis igaz!
2024. márc. 30. 22:02
17/62 anonim 

válasza:

Azt lehet minden sarkon találni, csak nem tudod előre ki a látens és ki az egészséges , kiegyensúlyozott.
Párdon súly. Hány kg vagy kérdező?
18/62 anonim 

válasza:

Nem féltelek, csak jeleztem. Nyilván találhatsz normális pasit! Csak aztán kiderül, hogy a normális pasi éppen ugyanúgy keres téged, mint te őt, de mindketten elálltok egymás elől a bevásárlóközpontban, mert mindketten azt gondoljátok, hogy az az elmosódott alak valójában csak egy tükörkép! 🤷♂️🛒
19/62 anonim 

válasza:

Persze hogy lehet,ha írsz privátban akkor szívesen beszélgetek veled. Aztán a leírtakból eldöntheted hogy számodra beleférek e a normális kategóriába. Várom leveled. 😊😘
20/62 anonim 

válasza:

Csak szexre? Azok a legtöbben nagyyképűek öntetek, de többnyire jóképűek többnyire a test is sportos...
Bevallom őszintén hasonló adottságokkal én is sokat csak szexelnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!