Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vigyem ágyba a páromat?
Sziasztok!
20-as éveinkben vagyunk, én vagyok a nő a kapcsolatban (3 éve vagyunk együtt). A kapcsolatunkban én vagyok az, akinek nagyobb szüksége van a szexre. Sőt, néha túl sok is… A párom megelégszik kevesebb alkalommal is (heti 1-2). Egyébként a szex baromi jó mindkettőnknek, ezzel nincs gond.
A ,,gond” az, hogy sokszor azért nem szexelünk végül, mert nem igazán tudom felkelteni a figyelmét. Nála nem válik be, ha “rávetem magam” vagy beöltözök stb. Inkább ilyenkor csak elneveti az egészet. A finom simogatásokkal gyakran nem veszi a célzást, ha meg simán megmondom neki, hogy “dugj már meg”, az meg neki erőszakos és elveszi a kedvét, nem tudja ezt sem komolyan venni.
Így többnyire (egy-két sikeres kivételtől eltekintve) akkor van szex, ha ő kezdeményez. Hogyan tudnám elcsábítani mégis?

Hagyd ott!!!
Ha nekem mondaná egy nő hogy “dugj már meg”, én biztos hogy megdugnám.
Egymás idejét raboljátok!(de leginkább ő a tiédet)

Beszélsz vele, nem? Hogy hogy áll veled...
Milyen a tested? Tudsz dolgozni rajta?

Ezerszer elmondtam a problémámat, de azt mondta nem tudja mit kellene tennem.
Semmi baj nincs a testemmel. Én sportos alkat vagyok, nagyobb mell-fenék, ő inkább mackós. Mindig dicsér egyébként, hogy nem tudja hogy állhattam egyáltalán szóba vele. Nekem viszont pont ő az esetem, mind külsőre, mind belsőre és ahogy mondtam, a szex is fantasztikus, amikor összejön…

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!