Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vigyem ágyba a páromat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vigyem ágyba a páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20-as éveinkben vagyunk, én vagyok a nő a kapcsolatban (3 éve vagyunk együtt). A kapcsolatunkban én vagyok az, akinek nagyobb szüksége van a szexre. Sőt, néha túl sok is… A párom megelégszik kevesebb alkalommal is (heti 1-2). Egyébként a szex baromi jó mindkettőnknek, ezzel nincs gond.

A ,,gond” az, hogy sokszor azért nem szexelünk végül, mert nem igazán tudom felkelteni a figyelmét. Nála nem válik be, ha “rávetem magam” vagy beöltözök stb. Inkább ilyenkor csak elneveti az egészet. A finom simogatásokkal gyakran nem veszi a célzást, ha meg simán megmondom neki, hogy “dugj már meg”, az meg neki erőszakos és elveszi a kedvét, nem tudja ezt sem komolyan venni.

Így többnyire (egy-két sikeres kivételtől eltekintve) akkor van szex, ha ő kezdeményez. Hogyan tudnám elcsábítani mégis?

2024. márc. 30. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ekkora különbség van a libidótokban akkor sehogy... Pont úgy ahogy egy "szűkétkű" ember étvágyát sem lehet meghozni semmilyen praktikával, akkor sem ha a világ legfinomabb ételeit rakod elé.
2024. márc. 30. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem mondod el neki őszintén ezt amit leírtál? Mindig mondd el az érzéseidet.
2024. márc. 30. 21:17
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Hagyd ott!!!

Ha nekem mondaná egy nő hogy “dugj már meg”, én biztos hogy megdugnám.

Egymás idejét raboljátok!(de leginkább ő a tiédet)

2024. márc. 30. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:
28%

Beszélsz vele, nem? Hogy hogy áll veled...

Milyen a tested? Tudsz dolgozni rajta?

2024. márc. 30. 21:48
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Talán vedd kezedbe a dolgot szó szerint, beveszed neki és onnantól már nincs visszaút
2024. márc. 30. 22:12
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Őszintén kellene vele beszélni. És nem azt mondani, hogy akkor "dugjál már meg", hanem normálisan elmondani a problémádat, az érzéseidet.
2024. márc. 30. 22:20
 7/16 A kérdező kommentje:

Ezerszer elmondtam a problémámat, de azt mondta nem tudja mit kellene tennem.

Semmi baj nincs a testemmel. Én sportos alkat vagyok, nagyobb mell-fenék, ő inkább mackós. Mindig dicsér egyébként, hogy nem tudja hogy állhattam egyáltalán szóba vele. Nekem viszont pont ő az esetem, mind külsőre, mind belsőre és ahogy mondtam, a szex is fantasztikus, amikor összejön…

2024. márc. 30. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg komoly probléma, mert a hiányérzet minden cselekedete kihathat. Ha most nem is de később mindenképpen. Nekem is volt ilyen paciensem és később depressziós lett. Ha gondolja, keressen fel, hetente három nap rendelek az Oktogon környékén.
2024. márc. 30. 23:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az benne a kulcs, hogy mackós. Magamból kiindulva sportoltam nagyon sokáig, aztán amikor abbahagytam kicsit magamra szedtem egy kis felesleget és ebben az időszakban a szexhez való kedvem is kicsit visszaesett. Ezután elhatároztam h azért ezt a felesleget nem engedhetem meg magamnak és újra sportos formám van, így a szexhez való kedvem is sokkal magasabb lett. Jobban is teljesítek ilyen téren.
2024. márc. 30. 23:05
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, a barátod sajnos egy éretlen mackós gyerek. Ne is haragudj, aki elnevetgéli ezeket a dolgokat, az no komment.
2024. márc. 30. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!