Szerintetek vigyem a páromat a bálra vagy tegyek a barátnők kedvére?
1 hónap múlva lesz egy bál és a barátnők kitaláltàk, h menjünk el. Egynek van párja, de nincs kedve a srácnak jönni, mert elege van a bálokból, a többiek pedig szinglik így “csajos partynak” titulálták. Viszont mi a párommal jegyben járunk (igen, eljárunk külön is, nem halunk bele ha egymás nélkül kell menni, mielőtt még valaki ezzel jönne) és ritkán van alkalmunk bálozni menni, így ő is szívesen eljönne velem. Elmondtam az egyik baràtnőmnek, h valószínű jönne az én párom is, ez mennyire lenne probléma. Persze mondta, h jöjjön, de hozzátette, h a másik barátnőnknek se lesz ott a pasija (aki azért nem megy, mivel nincs kedve), mert csajos partyt terveztek, éreztem a nem akarást. De most ha a páromnak azt mondom, h figyelj, ne gyere és hiába, h nem csinál belőle hisztit stb., de tudom, h rosszul fog neki esni, amiért őt otthon hagyom egy nyilvános bálból azért, mert a barátnőimnek nincs párjuk. Más lenne a helyzet nyilván ha azt mondaná, h nincs kedve, de így, h ő is szeretne jönni, így elég “buta” dolog lenne szerintem otthon hagyni...Pláne, h biztos lesznek olyan partyk is ott akiknek nincs párjuk és akiknek van. Ez nem egy banyabál.
Szerintetek? Igen, tudom azt is, h nem halna bele ha otthon kellene maradnia, de mint irtam, ritkán van alkalmunk bálba elmenni... Nézzétek ezt a szempontot is :) Koszonom a segítőkész válaszokat!
Beszeld meg a lanyokkal, hogy neked ez fontos. A kozossegbe tartozas erzese es vagya meg teljesen normalis. ;)
Párod mit tanacsol?
Egészben az szerintem a “nem normális” dolog, h ez egyfajta támogatás is a szervezetnek, akik a bált szervezik (a barátnőm is, akivel beszéltem erről), és a barátnőm mégis leakar beszélni valaki a bálozásról, minthogy buzdítana kutya-macskát, h jöjjenek bálozni.
Páromnak még nem mondtam, h mit reagált a barátnőm, mert tutira azonnal azt mondaná, h akkor menjek nélküle, plusz utána kellemetlenül is érezné magát a barátnőim között, mint egy nem kívánt személy, ami teljesen érthető a részéről...
Azt írod, jegyben jársz a pároddal. Ez számomra azt jelenti, hogy esküvőt terveztek, utána családot fogtok alapítani, tehát együtt tervezitek azt életeteket. (Szólj, ha tévedek.)
Nekem biztos, hogy az lenne a fontos, akivel az életemet kívánom leélni, nem néhány barátnő. De mivel fiatal vagy, lehet, hogy ez a "jegyben járás"-nak nevezett izé sem komoly, csak játék. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!