A Déli parttal szimpatizálok. Pár napot töltenénk el, nem vagyunk bulizósak. Ami fontos, hogy legyen szep part, ami kevésbé zsúfolt, környéken látnivalók, szép naplemente. Tihanyban màr voltunk, nagyon tetszett neki. Hasonlóan szép környékkel szeretném lenyűgözni.
2018. máj. 10. 16:21
1/10 anonim válasza:
Szia!
Én szállásra az airbnb-t javaslom, az egyik legolcsóbb alternatíva. Ha nem ismernéd az oldalt ide magánemberek rakják fel a házuk, lakásuk, nyaralójuk és emiatt jóval olcsóbb mint bármelyik másik megoldás.
Ha a linkemen keresztül közvetlenül regisztrálsz most kapsz 10 ezer forint bónuszt amit az első foglalásodból automatikusan levonnak:
Airbnb, bookingot nem javaslom magyarorszagi szallasfoglalasra, mert akik ide felrakjak a szallast, a kulfoldieket celozzak meg. Mar sokszor tapasztaltam, hogy a sajat honlapjukon magyarul feleannyi volt az ar.
A masik problema ezekkel az oldalakkal, hogy ratesznek egy dijat a hirdetesre, amit megint neked kell megfizetned.
Ez például szép helyen van, bár elég félreeső helyen, a strandig jócskán sétálni, vagy kicsit autózni kell. Vannak kisebb, eldugott, elég basic strandok a környéken, különösebb felszereltség nélkül, vagy el lehet menni a györöki, vonyarcvashegyi strandra, azok jól felszereltek, szépek, de nyáron nagyon népszerűek. Közel van Szigliget, Keszthely, utóbbinak szép a központja, ott a Festetich-kastély is látnivalónak.
2018. máj. 10. 19:08
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a szállást a végére hagynám. Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést, de elsősorban azt nem tudom, hogy melyik városba menjünk.
2018. máj. 10. 20:23
5/10 anonim válasza:
Balatonföldvár? Déli part, elég nyugodt, szép strandok, környéken látnivalók is akadnak.
2018. máj. 10. 22:38
6/10 anonim válasza:
Ha látnivaló is kell, sok választás nincsen, kifejezetten a déli parton Siófok, esetleg Fonyód. Nekem mondjuk nem a déli a kedvencem, az északin ott van Keszthely, Badacsony, Hévíz, Balatonfüred (nagyon szép), Tihanyt már kipipáltátok.
2018. máj. 10. 22:54
7/10 anonim válasza:
Én is Balatonföldvárat ajánlanám. A part gyönyörű,az épületek szintén. Maga a település is nagyon szép helyen terül el. Kirándulás szempontjából is szuper. A víz szerintem kifejezetten szép. A Családommal már lassan 3 éve járunk vissza,egyszerűen megunhatatlan. :))
2018. máj. 11. 01:13
8/10 anonim válasza:
Nézd, ha annyira tetszett neki Tihany, miért ragaszkodtok a déli parthoz? Persze, ott is van mit csinálni, de felnőtt fejjel már sokkal több érdekességet tartogat a Balaton-felvidék, mint a tó körüli bármely màs régió. Egyedül a keszthely-hévízi üdülőkörzet tud versenyezni e téren Balatonfüred és környékével vagy Badacsonnyal. A Káli-medencèt főleg ne hagyjátok ki!
2018. máj. 11. 07:30
9/10 anonim válasza:
HA déli part, akkor a legszebb Balatonföldvár. Szép a kikötő, jók az éttermek, kisvonat is van, minden szempontból jó, kellemes, nem annyira zsúfolt, mint Balatonfüred.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!