Barátommal szeretnénk 5 napra elmenni Balatonra és szeretnénk olcsóbb szállást, hogy ne a szállás árára menjen el az összes pénzünk, hiszem mi úgyis járkálni,nézelődni, bámészkodni fogunk egésznap a szállásra tényleg csak aludni fogunk járni. Úgy tudom h Siófok a legdrágább. Hol tudnék találni olcsóbban szállást?
2018. máj. 9. 22:19
1/9 anonim válasza:
Mindegy melyik falu. A vizparttol tavolodva, egyre olcsobb.
2018. máj. 9. 23:17
2/9 anonim válasza:
Ilyenkor már eléggé telítettek és drágák a szállások szerintem. Célszerűbb lett volna már az év elején vagy legalább Húsvétkor elkezdeni a keresést. Ettől függetlenül lehet szerencsétek és találhattok elfogadható áron.
2018. máj. 10. 01:33
3/9 anonim válasza:
Ajánlom ezt a kempinget: [link] Siófoktól 12 km, Földvártól 2. Saját strandja van.
2018. máj. 10. 01:54
4/9 anonim válasza:
Ha aludni kell a szallas akkor felesleges. Mi 3 napig satraztunk tavaj. Nagyon feeling-es volt 😄
2018. máj. 10. 02:16
5/9 anonim válasza:
Mi 2 éve pár ezer forintért találtunk tök jó szállást Siófokon, igaz kissé messze volt a belvárostól, ez annyiból volt rossz, hogy nincs kocsink, dagadt állat vagyok és nehezemre esik a gyaloglás. Bookingon találtuk.
2018. máj. 10. 03:14
6/9 anonim válasza:
Ökölszabàly szerint a régebbi, nem különösebben felújított kempingtelepek és a parttól távoli magánházak a legolcsóbbak, utóbbiak esetében érdemes megvizsgálni, van-e tömegközlekedés a part felé - vagy csak simán biciklit, rollert vinni/bérelni.
2018. máj. 10. 06:46
7/9 anonim válasza:
Melyik Balatonon?
Az ilyen nevű faluban, vagy az ilyen nevű tavon?
2018. máj. 10. 06:47
8/9 A kérdező kommentje:
#1 Köszi
#2 Igen tudom, sajnos nem tudtam hamarabb lefoglalni mert egyetemre járok és a vizsgákat akkor még nem tudtam h hogyan tudom felvenni , illetve dolgozom is nyáron és a főnökkel is meg kelett beszélnem h mikor lesz szabad 5 napom
#3 köszönöm
#4 igen aludni de azért szálláson szeretnénk aludni nem sátorban, mert méf nem tudjuk h autóval vagy busszal vonattal mennénk de valószinűleg inkább vonattal mert olcsóbb és azért a fürdőzés/ csavargás után inkább szeretnénk ágyban aludni, mint sátrba zsúfolódva a cuccokkal, de köszönöm, csak azért írtam h aludni mert nem szeretnénk reggelit, hotelt stb csak pihenni az adott nap után főleg ha esetleg rosszabb idő lenne,mert tavaly 4 napra mentünk és abból 1 nap egésznap esett sátorbsan nem annyira kellemes
#5 Köszönöm mi 3e Ft-ért/fő találtunk 2 éve nem booking-on de arra az időpontra ők már foglaltak
#6 Köszönöm
#7 szerinted? :D
2018. máj. 10. 10:02
9/9 anonim válasza:
A szállás.hu-n könnyen találsz olcsó szállást, van olyan , hogy 5000,- Ft alattiakra tudsz rákattintani. Van még sok helyen üres hely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!