Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vigyem el a páromat a csúcsra?
Kicsit összetett a dolog. Valóban mi nők, másként működünk, van hogy rövidebb idő elég, van, hogy hosszabb. ( Kivétel mindig van) Én pl. ezt megfigyeltem magamon a hormonciklusomhoz igazodik a dolog, mielőtt megjön 1-2 nappal ha csináljuk egyszerűen nem is tudok vagy nagyon sokára élvezni. De a szex célja nem mindig az élvezés.
esetleg ha letelt az első rész (itt 10 percnek írtad) és úgy érzed nem ment el, válthatsz, izgathatod szájjal, kézzel. Vagy kezdjétek lovagló pózban akkor ő tudja irányítani ahogyan neki a legjobb, később lehet misszionáriusban befejezni.
Esetleg ha szereti, válthattok más pózokra közben, nem tudom, mondjuk én szeretem ezért írom. Pl. Kiskanál, hátulról, vagy hátulról ülve, guggolva.. ülve, ahogyan tetszik.
Vagy megszakítani a szeretkezést, orálozni, utána új pózban szeretkezni, más tempóval, aztán újra orál..millió verzió van, ami kicsit segít "felpörgetni" a dolgot.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!