Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám kielégíteni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kielégíteni az ilyen jellegű vágyaimat? Hogyan tudnám rábeszélni a páromat?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és nagyon izgat a pisi szex,a nyilvános helyen történő szex és ezek kombinációja,de a párom hallani sem akar róla,még az análért is kb. könyörögni kell neki.Tudom hogy ezek nem túl átlagos kérések de én nagyon vágyom az ilyesmire.Hogyan tudnám mégis rábeszélni hogy legalább csak egyszer próbáljul ki?
2016. júl. 27. 22:47
 1/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Miért kell erőltetni, amit valaki nem akar?
2016. júl. 27. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
57%

Hát nem tudom, én nőként elég szarul érezném magamat hogyha könyörögnöm kéne érte hogy pakoljanak s*ggbe... Biztos hogy megfelelő ez a kapcsolat neked?

Ha ezeket a vágyaidat nem élheted ki, akkor csak nő benned a szexuális feszültség, és egyszer eleged lesz. Hidd el tudom miről beszélek, tapasztaltam.

2016. júl. 27. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire elutasító, akkor én nem erőltetném. Csak rontaná a kapcsolatunkat az ilyen szájhúzva, csakis a másik kedvéért megtett dolgok. A szexuális életünkről nem is beszélve.
2016. júl. 27. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2. nem értek egyet. tényleg ettől függene egy kapcsolat, h sbe rakom-e a lányt? A kapcsolat minősége nagyon sok mástól is függ, amik nagyon fontosak!
2016. júl. 27. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne erőltesd túlságosan. Az nem jó, mert ha kényszerből van, legalábbis a párod úgy érzi, akkor már csak azért sem megy bele. Szerintem próbáld meg valahogy finoman ráhangolni. Vess be ilyen női praktikákat, kezdjetek em úgy beszélgetni, h ide lyukadjon ki a dolog. Az lényeg, h magától kell rájönnie, h ezt akarja. De hogy ezt hogy tudod elérni nála azt sajna nem tudom megmondani, mivel nem ismerem a párod.

Most a saját példámból kiindulva: én nem szerettem az anált. Nagyon elutasítottam, sőt viszolyogtam tőle. De az egyik partnerem addig és olyan stílusban beszélt róla, h egyszer csak én mondtam azt, h ki akarom próbálni vele.

29/f

2016. júl. 27. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Én megmondom őszintén, hogy ha a barátod helyében lennék és még sokáig zaklatnál ilyen gusztustalan dolgokkal otthagynálak.

Tudod nem ő az idióta mert nem szereti ezeket hanem te vagy a fura...

2016. júl. 27. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
mért nem találkoztunk még?
2016. júl. 27. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A következő pároddal, aki szintén az "igazi" lesz, (mint a mostani)majd sikerül mindent bepótolni. Addig is mondj le ezekről a vágyaidról, mert erőltetni nem lehet.
2016. júl. 27. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:
88%
#2 Bezzeg ha a pasi akar valamit akkor meg jajj de erőszakos, hagyd ott az ilyet, nem tisztel? Miért nem érti meg, hogy nem akarod?
2016. júl. 28. 01:32
 10/10 icu75 ***** válasza:

Kedves kérdező. Az én párom is elég "konzervatív" volt ezen a téren,de mi is beszéltünk egymásnak a vágyainkról mindig,szóval tudott róluk.

Mondtam neki,nem baj ha nem érez rá késztetést nem baj,mert az idő nekem játszik(korral perverzebb lesz). Addig is csináljuk úgy ahogy neki belefér. Azóta elmúlt 10+ év és már bizony van jópár dolog amit az elején elutasított,de mára igazán nem a kedemért,hanem kettőnk örömére tesz meg. Így legalább mindig van valami új a "tarsolyomban" és 10+ év után sem unalmas a szex együtt(heti1-4x)

2016. júl. 28. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!