Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kielégíteni az ilyen jellegű vágyaimat? Hogyan tudnám rábeszélni a páromat?
Hát nem tudom, én nőként elég szarul érezném magamat hogyha könyörögnöm kéne érte hogy pakoljanak s*ggbe... Biztos hogy megfelelő ez a kapcsolat neked?
Ha ezeket a vágyaidat nem élheted ki, akkor csak nő benned a szexuális feszültség, és egyszer eleged lesz. Hidd el tudom miről beszélek, tapasztaltam.
Ne erőltesd túlságosan. Az nem jó, mert ha kényszerből van, legalábbis a párod úgy érzi, akkor már csak azért sem megy bele. Szerintem próbáld meg valahogy finoman ráhangolni. Vess be ilyen női praktikákat, kezdjetek em úgy beszélgetni, h ide lyukadjon ki a dolog. Az lényeg, h magától kell rájönnie, h ezt akarja. De hogy ezt hogy tudod elérni nála azt sajna nem tudom megmondani, mivel nem ismerem a párod.
Most a saját példámból kiindulva: én nem szerettem az anált. Nagyon elutasítottam, sőt viszolyogtam tőle. De az egyik partnerem addig és olyan stílusban beszélt róla, h egyszer csak én mondtam azt, h ki akarom próbálni vele.
29/f
Én megmondom őszintén, hogy ha a barátod helyében lennék és még sokáig zaklatnál ilyen gusztustalan dolgokkal otthagynálak.
Tudod nem ő az idióta mert nem szereti ezeket hanem te vagy a fura...
Kedves kérdező. Az én párom is elég "konzervatív" volt ezen a téren,de mi is beszéltünk egymásnak a vágyainkról mindig,szóval tudott róluk.
Mondtam neki,nem baj ha nem érez rá késztetést nem baj,mert az idő nekem játszik(korral perverzebb lesz). Addig is csináljuk úgy ahogy neki belefér. Azóta elmúlt 10+ év és már bizony van jópár dolog amit az elején elutasított,de mára igazán nem a kedemért,hanem kettőnk örömére tesz meg. Így legalább mindig van valami új a "tarsolyomban" és 10+ év után sem unalmas a szex együtt(heti1-4x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!