Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is akkor kívánjátok jobban a szexet mikor éppen piros betűs napjaitok szabotálja sajnos?
Figyelt kérdés
márc. 25. 20:15
2/10 anonim válasza:
Én előtte pár nappal is jobban kívánom, és közben is, igen.
3/10 anonim válasza:
Igen. PMS alatt nem, meg a legelső szenvedős napon se, de aztán igen. De leginkább peteéréskor.
5/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálunk nem szabotálja a menstruáció a szexet. :D Mármint első nap nagyon görcsöl a barátnőm, de akkor nem is kívánja, egyébként meg ugyanúgy csináljuk, már az extra törölközőre és a takaríthatóbb felületek kiválasztására ügyelünk, de ennyi.
6/10 anonim válasza:
Egyénfüggő, van akinek úgy görcsöl, püffed, olyan érzékeny a bőre, cicije minden hogy mindenre is tud gondolni, de abban a szex az utolsó. Másnak meg kilő a libidója mint a rakéta - nem egyformák az emberek.
7/10 anonim válasza:
Én férfiként látom, hogy előtte pár nappal már extrán kívánják a nők, plussz közben is.
Erre annyit tudok mondani, hogy egy jó katona vérben is harcol..
Szóval hajrá!
8/10 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem engedni páromnak hogy szexeljünk ilyenkor pedig ő szeretné. Viszont mi szoktunk rendszeresen análozni is és mensi alatt az szokott az arany középút lenni amit nagyon szeretek és élvezem én us viszont a puncim nem elégül ki.
márc. 26. 07:11
9/10 anonim válasza:
Akkor engedd mensi alatt punciba is. Húzzon gumit, aztán ennyi.
Ha hátulról rakja be, vagy te ülsz bele, kb nem lát belőle semmit.
10/10 anonim válasza:
Nem. Mindig kívánom, kivéve akkor.. eléggé fáj és kellemetlen is. Volt hogy órák alatt annyi vér jött ki, hogy órákon a wc-n ültem vagy folyamatosan cseréltem mindent.. 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!