Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sajnos nem szeret nyalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem szeret nyalni a pasim pedig én nagyon imádom ha nyalnak. Mit tegyek, hogy megszeresse? Egyébként egyéb téren sincs a toppon az ágyban.

Figyelt kérdés
febr. 7. 16:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Sok kommunikációra van szükségetek. Nyugodtan meg kell beszélni a dolgokat
febr. 7. 16:20
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy az egyes is írta, kommunikáció...ha az nem használ, akkor nem egymást keresitek.
febr. 7. 16:22
 3/21 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Ha ez a helyzet, miért vagy vele?
febr. 7. 16:25
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg is adtad a választ. Nincs toppon az ágyban se. Akkor kuka!
febr. 7. 16:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Eh, itt több probléma is van… mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Más módon legalább kielégít? Gondolom, ő azért elvárja, hogy lesz*pd.

Mit tegyél? Beszélj vele erről, hogy neked fontos ez.

Mondjuk az sem a legjobb, ha kényszerből csinálja, mert a testiség két ember kölcsönös élvezetéről kéne szóljon, nem arról, hogy valamit rád erőltetnek.

Ha nem sikerül megegyeznetek, akkor szakítás, mert hosszútávon úgysem fog működni a dolog.

febr. 7. 16:27
 6/21 anonim ***** válasza:
37%

Figyelj a nemiszerved és a végbilnyilásod állandó tisztaságára, és egészségére. Sajnos van az úgy, hogy nem jók ott a szagok, és olykor (primer vagy szekunder módom, de végtére) ez egészségügyi problémára vezethető vissza.

Egészségtelen a műszálas bugyi, a tanga is eleve, a hormonális fogamzásgátlás. Sajnos van úgy, hogy valaki mindent megtesz, de akkor is van eü. gond amit nem vesz észre a nő, és szakorvos sem, ha nem mész direkt olyan panasszal, hogy...

Ha rendben vagy ott lent szaglálás tekintetében is és nem vagy folyásos se meg semmi, akkor bizony a fasziddal van baj. Ebben meg nem én tudok segíteni.

Ez biztos nem esik jól, de ezek azok a dolgok amiket leghamarabb lehet korrigálni. Azért írom, hogy segítsek az eredeti problémán. Okos és tapasztalt felnőtt férfi vagyok.

febr. 7. 16:31
 7/21 anonim ***** válasza:
27%
Megcsalás szagot érzek a levegőben.
febr. 7. 16:36
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Tapasztalatlan, vagy mi van vele? Először én sem szerettem, mert mindig szőr ment a számba, de aztán a párom leborotválta, és onnantól nagyon megszerettem.
febr. 7. 16:50
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
Cseréld le. Hacsak nem akarod az egész életed elcseszni, akkor keress másikat.
febr. 7. 16:53
 10/21 anonim ***** válasza:
40%

Azt elfelejtettem írni, hogy a túlsúly is összefügg a büdös intim tájékkal. Most már nyugodtan pontozhatnak le a buta incelek/femcelek. És csak hogy tudjátok: nem, az hogy szex előtt elmegy zuhanyozni kb semmit nem segít.

#6 voltam

febr. 7. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!