Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nem szeret nyalni a pasim pedig én nagyon imádom ha nyalnak. Mit tegyek, hogy megszeresse? Egyébként egyéb téren sincs a toppon az ágyban.
Eh, itt több probléma is van… mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Más módon legalább kielégít? Gondolom, ő azért elvárja, hogy lesz*pd.
Mit tegyél? Beszélj vele erről, hogy neked fontos ez.
Mondjuk az sem a legjobb, ha kényszerből csinálja, mert a testiség két ember kölcsönös élvezetéről kéne szóljon, nem arról, hogy valamit rád erőltetnek.
Ha nem sikerül megegyeznetek, akkor szakítás, mert hosszútávon úgysem fog működni a dolog.
Figyelj a nemiszerved és a végbilnyilásod állandó tisztaságára, és egészségére. Sajnos van az úgy, hogy nem jók ott a szagok, és olykor (primer vagy szekunder módom, de végtére) ez egészségügyi problémára vezethető vissza.
Egészségtelen a műszálas bugyi, a tanga is eleve, a hormonális fogamzásgátlás. Sajnos van úgy, hogy valaki mindent megtesz, de akkor is van eü. gond amit nem vesz észre a nő, és szakorvos sem, ha nem mész direkt olyan panasszal, hogy...
Ha rendben vagy ott lent szaglálás tekintetében is és nem vagy folyásos se meg semmi, akkor bizony a fasziddal van baj. Ebben meg nem én tudok segíteni.
Ez biztos nem esik jól, de ezek azok a dolgok amiket leghamarabb lehet korrigálni. Azért írom, hogy segítsek az eredeti problémán. Okos és tapasztalt felnőtt férfi vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy a túlsúly is összefügg a büdös intim tájékkal. Most már nyugodtan pontozhatnak le a buta incelek/femcelek. És csak hogy tudjátok: nem, az hogy szex előtt elmegy zuhanyozni kb semmit nem segít.
#6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!