Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a barátnőm megszeresse a szopást?

Figyelt kérdés

Exe miatt rossz emlékei vannak.

(Rányomta a fejét, meg volt hogy túl erőszakos volt)

Eleinte a szextől is félt.

Nem akarom rá erőltetni. Meg nem azt kérem hogy mélytorok bőnyállal meg társai.

Szimplán csak jól esne, amit emlitettem is neki sokszor, de már nekem kellemetlen megemliteni.

Mit tegyek?

2020. febr. 24. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Szóval fél tőle és nem akarja, és nem akarod erőltetni.

De azért megszerettetnéd vele..

ez azért eléggé büdös így, ha megérted és szereted nem akarsz vele semmi rosszat sem megszerettetni amitől ennyire fél.

2020. febr. 24. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Te csinálnál olyat amit nem szeretsz és el vettek tőle a kedved semmibe néztek megaláztak...
2020. febr. 24. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arra kene eloszor rajonnie, hogy nem minden pasit ugyanolyan leszopni. Nekem pl. ez vizvalaszto.

Na most sajnos neki van egypar nagyok rossz elmenye, szoval max fokozatosan lehetne ezt csinalni.

En pl. eloszor csak puszilgatnam.

Aztan pl. izesitett sikositoval nyalogatni.

Utana kicsi szopi a tetejet

Es talan igy tovabb.

Ha regen csinalta akkor valoszinuleg nem maga a szopassal van baja, hanem hogy az exe mit csinalt.

2020. febr. 24. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Talán 69?

Ne erőltessed, csak legyen keze, szája közelében a kolbászod miközben te őt nyalod. Lehet hogy egy idő után spontán viszonozza. Akkor viszont nyögjél nagyokat és tudassad mennyire szereted, élvezed.

2020. febr. 24. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi rá az esély, hogy valaha is megszeresse.
2020. febr. 24. 17:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyszer csinálta. Még a legelején. Közben is jeleztem, hogy nagyon jó. Meg utána is/azóta is. Ami tényleg igaz is. Erre mindig csak mosolyog és annyit mond, hogy azért csinálta, hogy többé ne kérjem..
2020. febr. 24. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Háááát az nem jó ha "azért csinálja hogy többé ne kérd". Maximum annyit tudsz tenni, hogy fokozatosan még jobban kiépíted a bizalom légkörét, lássa hogy más vagy mint az exe, figyelsz rá, nem vagy erőszakos, nem vagy követelőző.

Utána vagy lesz kedve hozzá, hogy "kényeztessen" vagy nem... utóbbit nehéz elfogadni, de ha követeled akkor pont olyan leszel mint az exe volt, a régi rossz emlékeit hozod a felszínre. Ez egy róka fogta csuka - szóval türelem, türelem, türelem mást nagyon nem tehetsz.

2020. febr. 24. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Tapintatos a csajod, nem akar magbántani hogy bűdös a farkad.

Rájöhetnél magadtól is.

2020. febr. 24. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne erőltetni egyáltalán azt, amit ő ennyire nem akar. Mondogatni se kéne neki, és célozgatni se kellene rá. Fogadd el így, ha tudod. Ha nem tudod, keress mást. Szerintem ennyi.

Te hogyan tudnád megszeretni azt, amit kifejezetten nem szeretsz?

2020. febr. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!