Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sajnos nem szeret nyalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem szeret nyalni a pasim pedig én nagyon imádom ha nyalnak. Mit tegyek, hogy megszeresse? Egyébként egyéb téren sincs a toppon az ágyban.

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Kötözd ki és ülj az arcára. Ha még akkor se hajlandó nyalni, akkor bizonyára b . zi
2024. febr. 7. 17:04
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

11

A péniszemből vetted ki a szót! Mondjuk én kikötözés helyett lebirkózást mondtam volna, de ez még talán jobb is

2024. febr. 7. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
35%

11-es vagyok.

Egyébként úgy kell csinálni, hogy elhúzod előtte a mézesmadzagot. Felizgatod rendesen, aztán kikötözöd. Mikor ki van kötözve, izgatod tovább, a végtelenségig, amikor már könyörög hogy hadd élvezzen el. Ilyenkor az arcára ülsz, és megmondod, hogy addig őneki sincs elélvezés amíg te nem élveztél el. Engedelmesen fog nyalni

2024. febr. 7. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:
A lebírkózás se rossz ötlet. Van, aki a kikötözést rosszul tűri.
2024. febr. 7. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
63%

#11,#13 ez tipikus szüzfantázia.

Való életben esélyed sincs, ha büdi a vaginád. Ha megerőszakolod, akkor már eleve nem fog felállni neki + még fel is jelent.

Ha csak azért nem nyal mert ratyi/önző, akkor pedig a kötözésig se fogsz eljutni.

Csaxólok 🐸

(6,10 vagyok)

2024. febr. 7. 18:09
 16/21 anonim ***** válasza:
93%
15. Honnan tudod, hogy büdös neki? Mire alapozod ezt a feltételezést?
2024. febr. 7. 18:41
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondom, hogy így van. De az ellenkezőjét se kéne vélelmeznetek.
2024. febr. 7. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

Miért kell több kommentben is kifejteni, hogy büdös? :D látom neked nagyon rossz tapasztalataid voltak, amit sajnálok, de ez azért túlzás.

Ja, és én is husis vagyok, és nem vagyok büdi... A párom kérés nelkül nyal, imádja. Szóval...

Kérdező, ha a párod nem hajlandó megtenni, akkor szeyuálisan soha nem leszel kielégült és szerintem jobb, ha elválnak útjaitok. Azért kérdezd meg előtte az okát, hátha tudtok róla rendesen beszélni.

2024. febr. 7. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Én meg szeretnék egy ilyen csajt, mert voltam már olyannal aki nem szerette, de én nagyon! Szívesen megismernélek! Hagy a béna, kényas pasidat!
2024. febr. 7. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:
87%
6, 10: Hidd el, van olyan pasi, aki nem szereti. Engem minden pasim imádott nyalni és kifejezetten dicsérték az ízem, de az exem nem szerette, ő alapból a nyalást utálta. Megjegyzem, csókolózni sem szeretett. A mostani párom viszont folyton nyalna. Pedig telt nő vagyok.
2024. febr. 8. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!