Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos nem szeret nyalni a pasim pedig én nagyon imádom ha nyalnak. Mit tegyek, hogy megszeresse? Egyébként egyéb téren sincs a toppon az ágyban.
11
A péniszemből vetted ki a szót! Mondjuk én kikötözés helyett lebirkózást mondtam volna, de ez még talán jobb is
11-es vagyok.
Egyébként úgy kell csinálni, hogy elhúzod előtte a mézesmadzagot. Felizgatod rendesen, aztán kikötözöd. Mikor ki van kötözve, izgatod tovább, a végtelenségig, amikor már könyörög hogy hadd élvezzen el. Ilyenkor az arcára ülsz, és megmondod, hogy addig őneki sincs elélvezés amíg te nem élveztél el. Engedelmesen fog nyalni
#11,#13 ez tipikus szüzfantázia.
Való életben esélyed sincs, ha büdi a vaginád. Ha megerőszakolod, akkor már eleve nem fog felállni neki + még fel is jelent.
Ha csak azért nem nyal mert ratyi/önző, akkor pedig a kötözésig se fogsz eljutni.
Csaxólok 🐸
(6,10 vagyok)
Miért kell több kommentben is kifejteni, hogy büdös? :D látom neked nagyon rossz tapasztalataid voltak, amit sajnálok, de ez azért túlzás.
Ja, és én is husis vagyok, és nem vagyok büdi... A párom kérés nelkül nyal, imádja. Szóval...
Kérdező, ha a párod nem hajlandó megtenni, akkor szeyuálisan soha nem leszel kielégült és szerintem jobb, ha elválnak útjaitok. Azért kérdezd meg előtte az okát, hátha tudtok róla rendesen beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!