Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sajnos nem szeret nyalni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos nem szeret nyalni a pasim pedig én nagyon imádom ha nyalnak. Mit tegyek, hogy megszeresse? Egyébként egyéb téren sincs a toppon az ágyban.

Figyelt kérdés
febr. 7. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kötözd ki és ülj az arcára. Ha még akkor se hajlandó nyalni, akkor bizonyára b . zi
febr. 7. 17:04
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

11

A péniszemből vetted ki a szót! Mondjuk én kikötözés helyett lebirkózást mondtam volna, de ez még talán jobb is

febr. 7. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
29%

11-es vagyok.

Egyébként úgy kell csinálni, hogy elhúzod előtte a mézesmadzagot. Felizgatod rendesen, aztán kikötözöd. Mikor ki van kötözve, izgatod tovább, a végtelenségig, amikor már könyörög hogy hadd élvezzen el. Ilyenkor az arcára ülsz, és megmondod, hogy addig őneki sincs elélvezés amíg te nem élveztél el. Engedelmesen fog nyalni

febr. 7. 17:14
 14/21 anonim ***** válasza:
A lebírkózás se rossz ötlet. Van, aki a kikötözést rosszul tűri.
febr. 7. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
70%

#11,#13 ez tipikus szüzfantázia.

Való életben esélyed sincs, ha büdi a vaginád. Ha megerőszakolod, akkor már eleve nem fog felállni neki + még fel is jelent.

Ha csak azért nem nyal mert ratyi/önző, akkor pedig a kötözésig se fogsz eljutni.

Csaxólok 🐸

(6,10 vagyok)

febr. 7. 18:09
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
15. Honnan tudod, hogy büdös neki? Mire alapozod ezt a feltételezést?
febr. 7. 18:41
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondom, hogy így van. De az ellenkezőjét se kéne vélelmeznetek.
febr. 7. 18:52
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

Miért kell több kommentben is kifejteni, hogy büdös? :D látom neked nagyon rossz tapasztalataid voltak, amit sajnálok, de ez azért túlzás.

Ja, és én is husis vagyok, és nem vagyok büdi... A párom kérés nelkül nyal, imádja. Szóval...

Kérdező, ha a párod nem hajlandó megtenni, akkor szeyuálisan soha nem leszel kielégült és szerintem jobb, ha elválnak útjaitok. Azért kérdezd meg előtte az okát, hátha tudtok róla rendesen beszélni.

febr. 7. 19:07
 19/21 anonim ***** válasza:
40%
Én meg szeretnék egy ilyen csajt, mert voltam már olyannal aki nem szerette, de én nagyon! Szívesen megismernélek! Hagy a béna, kényas pasidat!
febr. 7. 20:12
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
6, 10: Hidd el, van olyan pasi, aki nem szereti. Engem minden pasim imádott nyalni és kifejezetten dicsérték az ízem, de az exem nem szerette, ő alapból a nyalást utálta. Megjegyzem, csókolózni sem szeretett. A mostani párom viszont folyton nyalna. Pedig telt nő vagyok.
febr. 8. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!