Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van esélyem hogy megszeressen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem hogy megszeressen ez a lány?

Figyelt kérdés

22 éves a lány és nagyon megszerettem. Nagyon cuki lány ha beszélgetünk, viszont ha társaságban van akkor borzalmasan felszínesen viselkedik, mint egy ribi. Meg állandóan bulizik, vagy megy valahova, nem bír megmaradni a fenekén.

Én nem ilyen típusú fiú vagyok hanem pont az ellentéte.

Pár év múlva változhat a személyisége, viselkedése? Örülnék ha kicsit nyugisabb lenne. Tetszem neki amúgy, csak a viselkedése miatt kevésnek érezem magam hozzá.

2021. okt. 3. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Általában a kor előrehaladtával az emberek valóban nyugisabbak lesznek, nem igényelnek már annyi bulit. Viszont ha már így indítasz: "Örülnék ha kicsit nyugisabb lenne", az nem túl jó jel. Azért gyere össze valakivel, amilyen, és nem azért, amilyen lehetne. Aki arra vár, hogy megváltozzon a másik fél, rendszerint csalódik.
2021. okt. 3. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Ti egyszerűen nem illetek össze. Felesleges éveket várni, valószínűleg amíg te vársz, neki összejön valaki. El kell fogadni, hogy attól, hogy jól néz ki, nem biztos, hogy jó lesz neked.
2021. okt. 3. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Halovány lövésünk sincs. Semmi olyan dolgot nem írtál le amiből ezt ki lehetne találni, csak azt hogy a személyiségetek különböző. Ennél többet számít, hogy van-e vonzalom a részéről az irányodba vagy sem, megmozgatja-e bármi benned vagy sem.

A "tetszem neki amúgy" az egyetlen infó, viszont ha így van akkor miért nem kezdeményezel??? Azt várod, hogy a csaj a nyakadba boruljon? Szerinted akik felszedik azok cselekszenek, udvarolnak, "ráhajtanak" vagy ölbe tett kézzel ücsörögnek. Értsd.: ha szintén introvertált lenne akkor mi lenne az a "lökés" ami miatt vonzó leszel neki? A semmi, az hogy találkoztok néha?

2021. okt. 3. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Te komolyan egy olyan csajra várnál éveket aki szinte levegőnek néz? Ne legyél már ennyire töketlen. Hol marad a büszkedéged? Ezt így nőként mondom.

Ha változik is nem jelenti azt h te leszel az első opciója majd és beléd szeret. De szerintem ő egy extrovertált fajta te meg introvertált. Nem passzoltok össze. De ha te szeretnél pár pofára esést akkor fuss utána.

2021. okt. 3. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem illettek össze ilyen egyszerű. Milyen kapcsolat lenne az ahol már a legelején arra vár az ember hogy megváltozzon a masik? Keress olyan lányt aki hozzád való, ne rá várj.
2021. okt. 4. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előzőekkel. Én is 22 vagyok, és rengeteget bulizok, mindig megyek valahova. Ez valószínűleg jóval lecsökkenne, ha lenne egy párkapcsolatom, mert sokszor csak azért megyek, mert nem akarok itthon egyedül ülni. De nyilván nem szeretném ezt az életmódot évekig folytatni. Te sokkal idősebb vagy, neked nem volt ilyen korszakod?
2021. okt. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!