Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem hogy megszeressen ez a lány?
22 éves a lány és nagyon megszerettem. Nagyon cuki lány ha beszélgetünk, viszont ha társaságban van akkor borzalmasan felszínesen viselkedik, mint egy ribi. Meg állandóan bulizik, vagy megy valahova, nem bír megmaradni a fenekén.
Én nem ilyen típusú fiú vagyok hanem pont az ellentéte.
Pár év múlva változhat a személyisége, viselkedése? Örülnék ha kicsit nyugisabb lenne. Tetszem neki amúgy, csak a viselkedése miatt kevésnek érezem magam hozzá.
Halovány lövésünk sincs. Semmi olyan dolgot nem írtál le amiből ezt ki lehetne találni, csak azt hogy a személyiségetek különböző. Ennél többet számít, hogy van-e vonzalom a részéről az irányodba vagy sem, megmozgatja-e bármi benned vagy sem.
A "tetszem neki amúgy" az egyetlen infó, viszont ha így van akkor miért nem kezdeményezel??? Azt várod, hogy a csaj a nyakadba boruljon? Szerinted akik felszedik azok cselekszenek, udvarolnak, "ráhajtanak" vagy ölbe tett kézzel ücsörögnek. Értsd.: ha szintén introvertált lenne akkor mi lenne az a "lökés" ami miatt vonzó leszel neki? A semmi, az hogy találkoztok néha?
Te komolyan egy olyan csajra várnál éveket aki szinte levegőnek néz? Ne legyél már ennyire töketlen. Hol marad a büszkedéged? Ezt így nőként mondom.
Ha változik is nem jelenti azt h te leszel az első opciója majd és beléd szeret. De szerintem ő egy extrovertált fajta te meg introvertált. Nem passzoltok össze. De ha te szeretnél pár pofára esést akkor fuss utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!