Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tovább, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha a barátom nem érdekel már szexuálisan?

Figyelt kérdés

Majdnem 4 évet voltunk együtt. Azt tudom, hogy a “tűz” idővel lanyhul, nálam 3 evet át minden ok volt.

Idővel lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett.

Most mar ott vagyok, hogy látom ő is kevésszer közeledik, de nem merek szólni, mert nekem sem kell.

Es most mar olyannak tűnik a szex vele, mint egy komplikalt műtet.

Ha megtörténik es ráveszem magam, se jó már. Az orgazmus elhagyta a kapcsolatot. Allhat fejre is.

Így jól eldumálok vele, meg időt tölteni ok, vita már nincs mert mar nem tartom érdemesnek a vitát.

De szex nem kell es szerintem neki sem.

De 4 evet nehez így lezárni egyből, most megkönnyíti a dolgunkat, hogy mas varosban van, nem kell közel kerülni, de mindennap hív es beszélgetünk.

Azert is felek a szextől vele, mert mindig eszembe jut, hogy mi volt es mivé lett es kellemetlen szembesülni ezzel. Es azzal, hogy nő létemre “impotenssé” váltam.

De szeretek vele beszelgetni, megosztunk sok mindent még mindig, szerintem teszi magat, hogy nem látja, mi van es hogy hova fejlődtek a dolgok.

Innen lehet még visszaút, egymas fele, ha mondjuk változna, vagy mar akkor sem?

2024. márc. 24. 15:30
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem kell a szex ez a baj es ez mar hónapok óta fennáll
2024. márc. 24. 22:18
 22/30 anonim ***** válasza:
Akkor minek vagy együtt egy másikkal?
2024. márc. 24. 22:32
 23/30 A kérdező kommentje:
Milyen masikkal
2024. márc. 24. 22:35
 24/30 anonim ***** válasza:
A pasiddal. Te az egyik, ő a masik
2024. márc. 24. 22:36
 25/30 A kérdező kommentje:
🤣ez jó. Megszokás
2024. márc. 24. 22:37
 26/30 anonim ***** válasza:
Na és mi a gond? Az hogy nincs libidód? Vagy az hogy a konkrét pasi hagy hidegen?
2024. márc. 24. 22:47
 27/30 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy ez nagy változás es nem egeszen értettem, hogy mi is a helyzet, most mar ertem
2024. márc. 24. 22:52
 28/30 anonim ***** válasza:

Ok

Na és mit szeretnél, mire vágysz?

2024. márc. 24. 22:58
 29/30 A kérdező kommentje:
Most mar semmire. Vagy egyelôre. Lelki nyugalomra, túrós linzerre.
2024. márc. 24. 23:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Oké, hát remélem megkapod! 😁
2024. márc. 24. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!