Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha a barátom nem érdekel már szexuálisan?
Majdnem 4 évet voltunk együtt. Azt tudom, hogy a “tűz” idővel lanyhul, nálam 3 evet át minden ok volt.
Idővel lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett.
Most mar ott vagyok, hogy látom ő is kevésszer közeledik, de nem merek szólni, mert nekem sem kell.
Es most mar olyannak tűnik a szex vele, mint egy komplikalt műtet.
Ha megtörténik es ráveszem magam, se jó már. Az orgazmus elhagyta a kapcsolatot. Allhat fejre is.
Így jól eldumálok vele, meg időt tölteni ok, vita már nincs mert mar nem tartom érdemesnek a vitát.
De szex nem kell es szerintem neki sem.
De 4 evet nehez így lezárni egyből, most megkönnyíti a dolgunkat, hogy mas varosban van, nem kell közel kerülni, de mindennap hív es beszélgetünk.
Azert is felek a szextől vele, mert mindig eszembe jut, hogy mi volt es mivé lett es kellemetlen szembesülni ezzel. Es azzal, hogy nő létemre “impotenssé” váltam.
De szeretek vele beszelgetni, megosztunk sok mindent még mindig, szerintem teszi magat, hogy nem látja, mi van es hogy hova fejlődtek a dolgok.
Innen lehet még visszaút, egymas fele, ha mondjuk változna, vagy mar akkor sem?
Mondjuk ezzel együtt elment a kedvem attól, hogy vigyázzak a kulsőmre, mar nem erdekel, ha hízok, es mar mas pasi sem. Csak békében, csendben akarok lenni.
Őszinten nem tudom, hogy ez hova vezet

#3 nem kell kidobni feltétlenül. De ha eddig nem tettétek meg a lépéseket a javításáért akkor eztán se fogjátok. Egy biztos: önmagától a gondok nem oldódnak meg.
Esetleg azt lehet még ha ö is akarja (ez nem egyenlő azzal hogy hajlandó rá, szóval a költségeket felesbe fizessétek), hogy elmentek pszichológushoz.

Keress olyan valakit aki érdekel szexuálisan.
Maszturbálj.
Most mar senki nem érdekel. Örülök a csendnek. Meg is híztam. Ágyő pepi. Szerintem ez volt az utolsó “kalandom”
Túl jól vagyok egyedül, vagy kimerültem idegileg mellette, nem tudom

És mi van ha egyutt maradunk, testvériesen, szex nélkul?
Mondjuk neki nagy a hódítási kedve es szeret variálni a szexbe de hatha megis menne ígyis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!