Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tovább, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha a barátom nem érdekel már szexuálisan?

Figyelt kérdés

Majdnem 4 évet voltunk együtt. Azt tudom, hogy a “tűz” idővel lanyhul, nálam 3 evet át minden ok volt.

Idővel lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett.

Most mar ott vagyok, hogy látom ő is kevésszer közeledik, de nem merek szólni, mert nekem sem kell.

Es most mar olyannak tűnik a szex vele, mint egy komplikalt műtet.

Ha megtörténik es ráveszem magam, se jó már. Az orgazmus elhagyta a kapcsolatot. Allhat fejre is.

Így jól eldumálok vele, meg időt tölteni ok, vita már nincs mert mar nem tartom érdemesnek a vitát.

De szex nem kell es szerintem neki sem.

De 4 evet nehez így lezárni egyből, most megkönnyíti a dolgunkat, hogy mas varosban van, nem kell közel kerülni, de mindennap hív es beszélgetünk.

Azert is felek a szextől vele, mert mindig eszembe jut, hogy mi volt es mivé lett es kellemetlen szembesülni ezzel. Es azzal, hogy nő létemre “impotenssé” váltam.

De szeretek vele beszelgetni, megosztunk sok mindent még mindig, szerintem teszi magat, hogy nem látja, mi van es hogy hova fejlődtek a dolgok.

Innen lehet még visszaút, egymas fele, ha mondjuk változna, vagy mar akkor sem?

2024. márc. 24. 15:30
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezzel együtt elment a kedvem attól, hogy vigyázzak a kulsőmre, mar nem erdekel, ha hízok, es mar mas pasi sem. Csak békében, csendben akarok lenni.

Őszinten nem tudom, hogy ez hova vezet

2024. márc. 24. 15:32
 2/30 anonim ***** válasza:
50%
Továbblépni!
2024. márc. 24. 15:33
 3/30 A kérdező kommentje:
Föltétlen ez a megoldás? Es idővel nem javulhat? Mindent ki kell dobni mint a rossz cipőt?
2024. márc. 24. 15:35
 4/30 anonim ***** válasza:

#3 nem kell kidobni feltétlenül. De ha eddig nem tettétek meg a lépéseket a javításáért akkor eztán se fogjátok. Egy biztos: önmagától a gondok nem oldódnak meg.

Esetleg azt lehet még ha ö is akarja (ez nem egyenlő azzal hogy hajlandó rá, szóval a költségeket felesbe fizessétek), hogy elmentek pszichológushoz.

2024. márc. 24. 15:44
 5/30 anonim ***** válasza:
0%

Keress olyan valakit aki érdekel szexuálisan.

Maszturbálj.

2024. márc. 24. 15:45
 6/30 A kérdező kommentje:

Most mar senki nem érdekel. Örülök a csendnek. Meg is híztam. Ágyő pepi. Szerintem ez volt az utolsó “kalandom”

Túl jól vagyok egyedül, vagy kimerültem idegileg mellette, nem tudom

2024. márc. 24. 15:48
 7/30 anonim ***** válasza:
Ennek annyi . Spekuláció tippelgetés nem segít , mozifilmekben meg Korda György a Fókuszban aki örök szerelmes reménykedő hű társ . Egyedül jobb mint egy kiégett kapcsolatban .
2024. márc. 24. 15:49
 8/30 anonim ***** válasza:
44%
Akkor ne keress senkit, gubózz be, nyalogasd a lelki sebeidet, hízz minnél nagyobbra és vegyél két macskát.
2024. márc. 24. 15:51
 9/30 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem, el nem tudod kepzelni, mennyire vonz ez a perspektíva így 50 hez közel
2024. márc. 24. 15:52
 10/30 A kérdező kommentje:

És mi van ha egyutt maradunk, testvériesen, szex nélkul?

Mondjuk neki nagy a hódítási kedve es szeret variálni a szexbe de hatha megis menne ígyis

2024. márc. 24. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!