Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha a barátom nem érdekel már szexuálisan?
Majdnem 4 évet voltunk együtt. Azt tudom, hogy a “tűz” idővel lanyhul, nálam 3 evet át minden ok volt.
Idővel lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett.
Most mar ott vagyok, hogy látom ő is kevésszer közeledik, de nem merek szólni, mert nekem sem kell.
Es most mar olyannak tűnik a szex vele, mint egy komplikalt műtet.
Ha megtörténik es ráveszem magam, se jó már. Az orgazmus elhagyta a kapcsolatot. Allhat fejre is.
Így jól eldumálok vele, meg időt tölteni ok, vita már nincs mert mar nem tartom érdemesnek a vitát.
De szex nem kell es szerintem neki sem.
De 4 evet nehez így lezárni egyből, most megkönnyíti a dolgunkat, hogy mas varosban van, nem kell közel kerülni, de mindennap hív es beszélgetünk.
Azert is felek a szextől vele, mert mindig eszembe jut, hogy mi volt es mivé lett es kellemetlen szembesülni ezzel. Es azzal, hogy nő létemre “impotenssé” váltam.
De szeretek vele beszelgetni, megosztunk sok mindent még mindig, szerintem teszi magat, hogy nem látja, mi van es hogy hova fejlődtek a dolgok.
Innen lehet még visszaút, egymas fele, ha mondjuk változna, vagy mar akkor sem?

"Föltétlen ez a megoldás?" Es idővel nem javulhat? Mindent ki kell dobni mint a rossz cipőt?"
Nem feltétlen ez a megoldás, és nem kell kidobni. Viszont idővel nem javul, csak ha aktívan meg lesz javítva.
Szoktuk túlmisztifikálni a szexuális vágyat kémiával, biológiával, ezotériával, meg mindennel, de nem haszontalan a józan paraszti ész sem: nem fogsz olyasvalakit kívánni, aki napi szinten az agyadra megy. Leírtad a problémát: " lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett"
Arra kell törekedni, hogy a partner jelenléte örömet, izgalmat okozzon, ne bosszúságot és frusztrációt.

" Ez valami érzelmi blokk vagy sima megunás?"
Persze, hogy érzelmi blokk. Három évig oké, egy év alatt meg nullára? Ne már.
Igen, 12 es, szerintem annyira biztos volt magában már, hogy odáig vagyok érte, vagy tett rá, hogy nem törekedett arra, hogy a jelenléte örömöt okozzon.
Minden szart rám zudított, nem törekedett arra, hogy kimozduljunk inkabb itthon fetrengett es eljatszotta a penzet online kaszinón

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!