Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tovább, ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha a barátom nem érdekel már szexuálisan?

Figyelt kérdés

Majdnem 4 évet voltunk együtt. Azt tudom, hogy a “tűz” idővel lanyhul, nálam 3 evet át minden ok volt.

Idővel lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett.

Most mar ott vagyok, hogy látom ő is kevésszer közeledik, de nem merek szólni, mert nekem sem kell.

Es most mar olyannak tűnik a szex vele, mint egy komplikalt műtet.

Ha megtörténik es ráveszem magam, se jó már. Az orgazmus elhagyta a kapcsolatot. Allhat fejre is.

Így jól eldumálok vele, meg időt tölteni ok, vita már nincs mert mar nem tartom érdemesnek a vitát.

De szex nem kell es szerintem neki sem.

De 4 evet nehez így lezárni egyből, most megkönnyíti a dolgunkat, hogy mas varosban van, nem kell közel kerülni, de mindennap hív es beszélgetünk.

Azert is felek a szextől vele, mert mindig eszembe jut, hogy mi volt es mivé lett es kellemetlen szembesülni ezzel. Es azzal, hogy nő létemre “impotenssé” váltam.

De szeretek vele beszelgetni, megosztunk sok mindent még mindig, szerintem teszi magat, hogy nem látja, mi van es hogy hova fejlődtek a dolgok.

Innen lehet még visszaút, egymas fele, ha mondjuk változna, vagy mar akkor sem?

2024. márc. 24. 15:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Lépj tovább. Nálunk 22 év után is van tűz. Kivánjuk egymást.
2024. márc. 24. 15:57
 12/30 anonim ***** válasza:

"Föltétlen ez a megoldás?" Es idővel nem javulhat? Mindent ki kell dobni mint a rossz cipőt?"

Nem feltétlen ez a megoldás, és nem kell kidobni. Viszont idővel nem javul, csak ha aktívan meg lesz javítva.

Szoktuk túlmisztifikálni a szexuális vágyat kémiával, biológiával, ezotériával, meg mindennel, de nem haszontalan a józan paraszti ész sem: nem fogsz olyasvalakit kívánni, aki napi szinten az agyadra megy. Leírtad a problémát: " lettek kommunikációs problemaink, ahol ő sose látta be ha tévedett, mindenért más volt a hibás, többnyire én, azért a hibáert is, amit ő tévedett"

Arra kell törekedni, hogy a partner jelenléte örömet, izgalmat okozzon, ne bosszúságot és frusztrációt.

2024. márc. 24. 16:16
 13/30 A kérdező kommentje:
Nekem az a fura, hogy ha sor kerul a szexre mar nem tudok kielégülni sem, tehát totál blokk. Ez valami érzelmi blokk vagy sima megunás? Ezt nem értem. Mert szerintem is 3 év után túl korai ez
2024. márc. 24. 16:17
 14/30 anonim ***** válasza:

" Ez valami érzelmi blokk vagy sima megunás?"

Persze, hogy érzelmi blokk. Három évig oké, egy év alatt meg nullára? Ne már.

2024. márc. 24. 16:18
 15/30 A kérdező kommentje:
Így már értem
2024. márc. 24. 16:25
 16/30 A kérdező kommentje:

Igen, 12 es, szerintem annyira biztos volt magában már, hogy odáig vagyok érte, vagy tett rá, hogy nem törekedett arra, hogy a jelenléte örömöt okozzon.

Minden szart rám zudított, nem törekedett arra, hogy kimozduljunk inkabb itthon fetrengett es eljatszotta a penzet online kaszinón

2024. márc. 24. 16:51
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat ennyit tudott! Te félsz az egyedülléttől, de viszketsz a közelségétől.
2024. márc. 24. 19:59
 18/30 anonim ***** válasza:
Megöregedtél, leestek a hormon szintek is. Emellett nyilván az érzelmi oldal is egy kalap kaki
2024. márc. 24. 20:29
 19/30 A kérdező kommentje:
Ilyen hamar megöregedtem? 2 eve meg minden ok ma mar klimax. Erdekes azert nem hiszem
2024. márc. 24. 21:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Jaj, hát a gyk-n úgy megy, hogy ha három hete nem volt szex, akkor ez a kapcsolat kuka.
2024. márc. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!