Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon félénk a barátom, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félénk a barátom, nem mer közeledni felém szexuálisan. Hogyan utaljak rá finoman, hogy szeretném a dolgot?

Figyelt kérdés
Mind a ketten szüzek vagyunk,a barátom félénk típus.Rendszeresen alszunk együtt de nem történik semmi max pár csók meg simi.Mit csináljak hogy ne legyen nagyon durva rányomulás de tudja hogy akarom?
2018. febr. 23. 21:50
 1/9 A kérdező kommentje:
18/L 18/F
2018. febr. 23. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Beszéljetek erről.

Egyébként ahogyan te érzed, hogy mit akarsz éppen csinálni, csináld s remélhetőleg ő is hasonló nagyságú dolgot fog kezdeni, de irányíthatod is a kezét.. és beszélhetsz hozzá. :))

2018. febr. 23. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Bújjál hozzá úgy tisztességesen.
2018. febr. 23. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:

A szex nagyon emberfuggo...

Lehet ,hogy ha fognad magad es ele allnal puceran beindulna es ugy me❇❇❇szna hogy csak pislognal.

De az is lehet,hogy erzekien kene kozeledni,,egy kis simi ott es lehet,hogy megmozdul aminek kell..

Aztan ugye ottvan az is ,hogy lehet fél ,hogy rosszul csinal valamit .

Esetleg a mereteivel van baj..

2018. febr. 23. 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm miért nem lehet a nőnek kezdeményezni??? Ne várjatok mindent el a férfitól!
2018. febr. 23. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk meztelen kéne befekudnöd a takaró alá? 😏 Ennyi ésszel inkább ne dugjatok.
2018. febr. 23. 23:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne bantsatok mar,,,az elso elott allnak.

Bar nemtudom 18 evesen hogy nem kivanja a srac a szexet...:D

2018. febr. 23. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7-es nem biztos, hogy nem kívánja, hanem gátlásos. Nekem volt egy ilyen párom 20 volt, mikor elvettem neki. Én kezdeményeztem szinte mindenben(érintkezés, csók, szex stb.), aztán, ahogy telt az idő egy igazi "vadállat" lett az ágyban. Bevállalós lett és hihetetlenül kívántuk egymást(kb éjjel nappal csináltuk)

Kérdező. Azt tanácsolom merj kezdeményezni és szép lassan vezesd rá, hogy mit szeretnél :)

2018. febr. 24. 00:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz! Pl együtt alvásnál tedd a kezét a melledre!
2018. febr. 24. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!