Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vonzódom hozzá de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom hozzá de én sokkal idősebb vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel akkor még idősebbnek mondta magát de később kiderült még csak 19 éves.

Tudom nagykorú már de én sokkal idősebb vagyok,

29 éves leszek.

Ebben az esetben én a nő vagyok az idősebb és nem biztos jót teszek azzal ha egy ilyen fiatal "fiúval" kezdek kapcsolatot. Más dolgok talán amire vágyunk a korkülönbség miatt, viszont engem ő nagyon vonz. Sosem tetszettek a fiatalabb férfiak de érzek iránta valamit csak visszafogom magam. Kedves, rendes velem és mivel minden nap látom csak egyre jobban vágyok rá. Egy csóknál több nem történt köztünk mert bár majdnem későn de észbe kaptam nem kellene ezt tennem. Egy helyen dolgozunk, sokat beszélgetünk elmondta ő is többet érez de nem tudom mit tegyek. Nagyobb korkülönbségel működhetne ez? Vagy hagyjam a dolgot? Nem tudom mit tegyek megbántani sem akarom.

2024. márc. 22. 15:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%

Épp ezaz, ahogy a 8-dik válaszban írtad kérdező. Habár még 30-hoz közeledve is még nagyon fiatal vagy, de neked a közel jővőben saját családra van igényed/szükséged és nem kéne ennyire fiatalabb sráccal pazarolni az idődet.

Nagyon szépen, jófejkedve mondd el neki személyesen és legyetek továbbra is jóba, csak annyi, hogy nem történik közetetek semmi extra...

2024. márc. 25. 08:49
 22/23 anonim ***** válasza:
Köztünk is 10 év van férjemmel, bár ő az idősebb. Fordítva nem tudnám elképzelni, mert általában a nők érettebbek.
2024. ápr. 7. 08:25
 23/23 anonim ***** válasza:

22. Dehogy érettebbek.

EZt csak a nők állítják.

Ha érettebbek lennének akkor miért nem akar a nő például házat építeni?

Itt kezdődik az érettség hogy milyen jövőt tud alakítani valaki.

Nem az az érettség hogy szét teszem a lábam és majd csinál gyereket valaki.

Tudom ez nyersen hangzik de nagyon így van.

2024. ápr. 7. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!