Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a nalam sokkal idősebb férfiakhoz ?
Figyelt kérdés
A magam.korabeli sracok nem vonzanak de egy 50-65 éves férfi megmozgatja a fantaziamat. Teljesen begerjedek tőlük .
21/ l
2020. szept. 26. 22:18
1/11 anonim válasza:
Az érett túró a legízletesebb túró!
2/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, de a 65 évesekre buksz, az már inkább valami fétis szerintem.
F/34
3/11 anonim válasza:
A miértre nem tudom a választ! De ha ilyen vágyad van, éld ki, valósítsd meg! Egyszer élünk!
4/11 anonim válasza:
Rövid és tudományos válasz: a szexuális és személyiségfejlődésed során értek olyan hatások ami miatt ez kondícionálódott benned. Egyénenként változók a miértek, amit így egy mondatból egy pszichológus professzor sem tud megmondani. Úgyhogy a részletes válasz: nem'tom, mindenkinél más és más. Fedezd fel önmagad és használj gumit :) (akár egy 80 éves pasi is ugyanúgy teherbe tud ejteni ha még feláll neki)
5/11 zol56 válasza:
Na, itt majd válogathatsz. Bár a kor nem biztos, hogy valós lesz.
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg azért vonzanak az idősebbek, mert a korodbeliek sok esetben komolytalan, és célnélküli gyerekek.
7/11 anonim válasza:
Lehet h apakomplexus is van a háttérben.
Szimplán őket tartod férfiaknak.
8/11 anonim válasza:
Akkor még kicsit öregednem kell, bár már most is bírom a korosztályod. 😀
45F
10/11 anonim válasza:
Akkor még pár évet itt fogok élni Magyarországon, és akkor 50nek biztos ki fogok nézni. 32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!