Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kellene, hogy 19 éves létemre csak idősebb férfiakhoz vonzódom?
Figyelt kérdés
Hozzájuk pedig nem merek közeledni, mert tuti csak a buta kislányt látják bennem.2015. aug. 31. 21:55
1/16 anonim válasza:
Az attól függ, hogy Nálad mit takar az idősebb ^^
2/16 A kérdező kommentje:
Hát minimum 40
2015. aug. 31. 21:57
3/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Akkor ideje szégyelleni magad. De nem a korkülönbség miatt, hanem mert pár % esélyt adsz így magadnak, h értelmes kapcsolatod lehessen.
4/16 anonim válasza:
Az Attol függ menyitr idös? ha nagyon idös pl 10 év akkor lehet apakoplexus ha nem akkor csak éretebb vagy a korodnál 4-6 év teljesen normális. És ha ugy is viselkedsz mint egy enyivel idösebb inteligens nö akkor nem néznek gyereknek.
5/16 anonim válasza:
Ha felnőttként viselkedsz akkor nem a kislányt látnám benned.Az életkor egy szempont,de nem döntő szempont.
6/16 A kérdező kommentje:
Perverz gyökerek kíméljenek, köszi.
Nem fogok se chatszexelni, se cam sexezni, képet se küldök és másnak se hagyom, hogy csináljon. Az ilyeneknek kocc!
2015. aug. 31. 22:05
7/16 pinkpancser válasza:
Hogy buta kislányt, vagy fiatal nőt látnak benned, az csak Tőled függ! Egyébként meg nem kell szégyellni. Ha ez jön be, akkor ez van.
8/16 anonim válasza:
Köss kompromisszumot, és érd be egy 32 évessel!
9/16 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, egészen addig, amíg a dolog igazán komolyra nem fordul, és pl. a pasi gyereket akar, Te meg még nem. Ha nincsenek ilyen problémák, akkor szerintem nem számít a korkülönbség.
10/16 anonim válasza:
Akkor én vagyok, lennék a Te embered! 40+/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!