Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen elterjedt manapság, hogy a fiatal fiúk idősebb nőket használnak, az idősebb férfiak pedig fiatal lányokat?
Mindig is az idősebb pasi-fiatal lány volt a nyerő páros.
Csak ma sok tinipiccs a lányos külsejű kisfiúkat csipázza. Ezek felnőtt korban is agyilag visszamaradottak lesznek és továbbra is a fiatalokat hajkurásszák.
Az idősebb pasi - fiatalabb lány elég régi dolog.
A fiatalabb pasi - idősebb nő kombóra meg bizonyára elő lehetne jönni az Y generáció töketlenségével, az anyafigura tudat alatti keresésével, meg természetesen Sigmund Freuddal.
A feleségem 24 éves. Eddig 2 gyerekünk van. 2 éve vagyunk házasok és 3 éve vagyunk együtt.
Nem használom őt.
36/F
szerintem egyszerű: nézd csak meg a mai kis fiatal páwákat! mind ezt az undorító stílust majmolják.. ecset haj, mély kivágott rózsaszín póló, ha egy hetes borostád van már ősember vagy stb..
Én szerintem az lenne meglepő ha a fiatal lányok nem a 30-35 közötti igazi férfiakra buknának.. mert a mai generációban csak elvétve találni igazi férfiakat
egyébként én is férfi vagyok
Ilyen mindig is volt mindkét felállásban..ennyi..
Idősebb férfival általában a biztos egzisztencia volt a vonzó, az idősebb nőkben meg a gondoskodás és a jó szex..kinek mi kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!