Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal pasi idősebb nő. Érvek, ellenérvek?
ezt a felállást én nem találom klassznak
egyetlen érvet hallottam(előző munkahelyemen egy csomó nőnek 7-10évvel fiatalabb pasija volt) mellette, miszerint:
a férfiak korábban hallnak, így nem marad egyik fél sem sokat egyedül özvegyként
A #3-dik válaszoló eléggé értelmes dolgokat írt...
DE valójában a mai világban semminek sincs különösebb jelentősége, mindenki azzal kefél akivel bír, ott ahol akar, és ameddig jólesik, aztán ha van valami kis fájása az egyiknek, mennek tovább, tehát zéró-felelősségtudat... :-)
Semmi különös sincs ebben, az állatok is így csinálják! :-)
Érvnek csak egyet tudok felhozni: jó.
Ellenérv van sok, de arra most nem akarok gondolni.
Nekem bejön mind tetszik a krómbeliekben,de 40+ -tol kb 59-ig ,nyilván minél idősebb annál kevesebb a vonzó,de néhány még nagyon sugározza szexiséget. Mostanság idősebb nők szeretik ha megnézem őket és látszik tetszik nekik a helyzet.:)
30F
attól függ,mennyi az annyi.
3-4év nem ügy. de 10 vagy annál több már gáz lehet. A nők nem leszenek szebbek a korral.Egy férfi sármosodik (ami a nők többségének bejön).De egy nő nem.
És bár van kivétel,de nem biztos,hoy egy 40es potens pasi egy 50+os nőre vágyik,pláne,ha kitalálja,hogy ő most szeretne apa lenni...
A családban több ilyen is van és sajna nem járnak elöl jó példával.
nem mondom,hogy biztos az off,sőt lehet jobb is mint a hagyományos verzió,de ha nagy a különbség az azért okozhat problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!