Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vonzódom hozzá de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom hozzá de én sokkal idősebb vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel akkor még idősebbnek mondta magát de később kiderült még csak 19 éves.

Tudom nagykorú már de én sokkal idősebb vagyok,

29 éves leszek.

Ebben az esetben én a nő vagyok az idősebb és nem biztos jót teszek azzal ha egy ilyen fiatal "fiúval" kezdek kapcsolatot. Más dolgok talán amire vágyunk a korkülönbség miatt, viszont engem ő nagyon vonz. Sosem tetszettek a fiatalabb férfiak de érzek iránta valamit csak visszafogom magam. Kedves, rendes velem és mivel minden nap látom csak egyre jobban vágyok rá. Egy csóknál több nem történt köztünk mert bár majdnem későn de észbe kaptam nem kellene ezt tennem. Egy helyen dolgozunk, sokat beszélgetünk elmondta ő is többet érez de nem tudom mit tegyek. Nagyobb korkülönbségel működhetne ez? Vagy hagyjam a dolgot? Nem tudom mit tegyek megbántani sem akarom.

2024. márc. 22. 15:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Ismerősöm pont ugyanilyen idősen szeretett bele egy 18 éves srácba és hosszú évekig együtt voltak. Értelmes, érett, jó fej férfi volt, fiatalon is.

Nem veszthetsz semmit, vágj bele, ha ő is akarja.

Nem arra gondolok, hogy holnap összeköltöztök, két hónap múlva esküvő és egy év múlva babázás, de szerintem semmi akadálya egy kapcsolatnak.

2024. márc. 22. 15:23
 2/23 anonim ***** válasza:
53%
10 év semmi.
2024. márc. 22. 15:37
 3/23 anonim ***** válasza:
86%

Ez a korkülönbség nem olyan gáz.

Viszont ő a korához képest szörnyen éretlen, ha idősebbnek hazudta magát, én inkább hanyagolnám. Persze ha kizárólag szex a cél akkor mindegy.

2024. márc. 22. 15:57
 4/23 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem itt az lenne a fontos kérdés, hogy kinek milyen tervei vannak a jövőre nézve, kompatibilisek-e az övéi a tieiddel. 30 éves férfiak nem nagyon szokták zavartatni magukat amiatt, hogy 20 éves barátnőjük van, szóval nem hiszem, hogy neked ezen a részén fenn kéne akadnod.
2024. márc. 22. 16:03
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
#4 A férfiak egy kicsit másképp működnek, mint a nők, főleg ha a jövőbeli gyerekprojekt is a szempontok közt szerepel.
2024. márc. 22. 16:13
 6/23 anonim ***** válasza:
36%
Azért mondtam, hogy a tervek egyezése a lényeg. Ez a "másképp működnek" szimpla kettős mérce duma.
2024. márc. 22. 16:16
 7/23 anonim ***** válasza:
42%
#6 Oké, elsiklottam a tervek rész felett. Azzal egyetértek, hogy önmagában ha a 30 éves férfi nincs elítélve a 20 éves csajjal (mondjuk azért ilyen-olyan okból sokan nem nézik jó szemmel), akkor fordítva a 30 éves nő se legyen elítélve 20 éves sráccal.
2024. márc. 22. 16:20
 8/23 A kérdező kommentje:

A munkahelyen hazudta magát idősebbnek látszatra pedig tényleg idősebbnek tűnik.

Most szeretne velem lenni én is vele de nem tudom hosszabb távon működne e, mert bár nem most de egy pár éven belül én családot szeretnék ő meg még nagyon fiatal lesz még akkor is...

2024. márc. 22. 16:22
 9/23 StevenUp ***** válasza:
42%

Nem fog működni.

Egy 19 éves srácnak azért kell idős nő hogy tudjon vele rajolni hogy ő mekkora nőcsábász. Lehetetlen, hogy pár év múlva családot akarjon.

Ráadásul te is folyamatában keresed a kifogásokat. Tehát a legegyszerübb ha megbeszélitek hogy dugtok egyet és mindenki megy utána a dolgára. Ha ennél többet akartok annak úgyis csak viharos szakítás lesz a vége

2024. márc. 22. 16:27
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha veled egykorú pasival jössz össze azt sem tudhatod előre, hogy kompatibilisek vagytok e hosszú távon.

Ha tetszik próbáld meg vele. Mi veszteni valód van?

2024. márc. 22. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!