Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vonzódom hozzá de én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom hozzá de én sokkal idősebb vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel akkor még idősebbnek mondta magát de később kiderült még csak 19 éves.

Tudom nagykorú már de én sokkal idősebb vagyok,

29 éves leszek.

Ebben az esetben én a nő vagyok az idősebb és nem biztos jót teszek azzal ha egy ilyen fiatal "fiúval" kezdek kapcsolatot. Más dolgok talán amire vágyunk a korkülönbség miatt, viszont engem ő nagyon vonz. Sosem tetszettek a fiatalabb férfiak de érzek iránta valamit csak visszafogom magam. Kedves, rendes velem és mivel minden nap látom csak egyre jobban vágyok rá. Egy csóknál több nem történt köztünk mert bár majdnem későn de észbe kaptam nem kellene ezt tennem. Egy helyen dolgozunk, sokat beszélgetünk elmondta ő is többet érez de nem tudom mit tegyek. Nagyobb korkülönbségel működhetne ez? Vagy hagyjam a dolgot? Nem tudom mit tegyek megbántani sem akarom.

2024. márc. 22. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Nyilván nem fog működni, te is tudod. De attól még dughattok, aztán ha komolyra fordul úgyis kifarol.
2024. márc. 22. 16:35
 12/23 anonim ***** válasza:
21%
Majdnem 30 évesen hogy az istenben tudsz egy ilyen fiatal kisfiúra egyáltalán potenciális jelöltként nézni? 🤦‍♀️
2024. márc. 22. 16:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Talán jobb ha nem lesz semmi köztünk, egy helyen dolgozunk ha nem jól sülne el valami utána kellemetlen lenne ugyanúgy minden nap látni egymást.
2024. márc. 22. 16:59
 14/23 anonim ***** válasza:
82%
Ha családot akarsz, akkor valóban problémás.
2024. márc. 22. 17:09
 15/23 anonim ***** válasza:
43%

A legjobb barátnőm kb ugyanennyi idős volt, amikor összejött a párjával, köztük is 9 év a korkülönbség. (a nő az idősebb) Ennek már 15 éve, házasok és van 2 gyerekük, boldogok.

Hogy hosszabb távon hogy fogtok működni, azt nem tudhatod előre, de egy veled egyidősnél sincs garancia semmire.

Hogy a srác mennyire gondolja Veled komolyan, azt Neked kell tudnod.

2024. márc. 22. 17:27
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Ja, még annyi, hogy egy munkahelyen viszont nem érdemes kockáztatni, mert ha nem jön össze, később kínos lesz.
2024. márc. 22. 17:28
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

Lehet nagyon maradinak tûnök majd és gonosznak (pedig nem annak szánom a választ) , de egy 19 éves nincs tisztaban azzal hogy egy ennyi idos nonek milyen tervei vannak, mit jelent az hogy ő lehet 10 ev múlva akar majd családot ,Te pedig már korábban. Igen, ez még kapcsolat sem, nem kellene ezen rágodni, de azért kicsit mégis.

Ő vonzódik hozzád, tetszel neki, esetleg kívül belul, de sajnos bámennyire érett a korához képest, van amihez még nagyon sokáig nem lesz az.

Ha belegondolsz, tudhatod hogy ennek egyszer vége lesz. Szeretnéd húzni az időt feleslegesen vagy olyat szeretnél akivel kokolyabb terveitek is lehetnek pár év mulva?

Én azt tanacsolnam probalj meg leállni ezzel, mert ha beadod a derekad nagyon nehéz lesz kimászni.

Én 26 évesen egy 23 éves sraccal ismerkedtem, eleg kozel kerultunk egymashoz, o kapcsolatot szeretett volna, de szerencsére idoben eszbe kaptam, egyszerűen lehetetlenség lett volna olyan dolgokról akár beszélgetni is, ami nálam pár év mulva egy jo mukodo kapcsolatban esedekes lett volna. Persze mindig vannak kivetelek, de egy 19 évesnél ritka szerintem. Tégy meglatásod szerint.

2024. márc. 22. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Felnottiesen azt mondom, ebből csak kufirc lehet. Függetlenül attól, hogy ő hány éves, szerintem munkahelyi sex alapból nem jó otlet soha. Ha nem a kollégád lenne, azt mondanam, hogy simán dugjatok és elvezitek ameddig tart. Ha 3 hónapig, akkor addig. De így H fiatal is, te is agyalsz rajta, kolléga is. Így keress mást szerintem.

31 évesen (én a férfi) nekem is volt +7 éves szeretom. Nálunk is csak szexről szolt. Mondtam neki, de ő akkor is többet akart.

2024. márc. 22. 20:58
 19/23 anonim ***** válasza:
42%

17/18 -as

Ne viccelj már, ha mindössze HÁROM év volt köztetek, az marhára nem generációs különbség, sőt még különbségnek is jelentéktelen.

Valószínűleg a személyisége nem volt (nagyon nem) kompatibilis veled, és nem az életkora.

2024. márc. 23. 10:57
 20/23 anonim ***** válasza:

12/19

Attól függ, miféle szempontból potenciális jelölt.

Házasság egy-két év múlva? Valószínűleg nem.

Szex? Miért is ne, sőt!

Kapcsolat? Működhet.

2024. márc. 23. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!