Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom a sráchoz jobban, miután megtudtam, hogy sokkal idősebb, mint amennyinek kinéz?
Ezt már feltetted egyszer, közben pont betöltöttem a 32-őt is,de még mindig ugyanúgy nézek ki. 😉
Amúgy nagyrészt home office-ból dolgozom,és csak néhány meetingre járok be, szóval valszeg nem én vagyok az,de én is sokszor megkapom,h sokkal fiatalabbnak nézek ki,simán néztek 20-25-nek,de ennek nem mindig örültem, ezért növesztek borostát. 🧔
Valszeg az imponál neked, hogy így már érettebb gondolkodásúnak gondolod,hogy tudod a korát, pedig nem feltétlen ezen múlik a dolog.
Az,h valaki fiatalabban néz ki a koránál egyrészt genetikai adottság,ami tudat alatt lehet vonzó bárki számára,hisz jó géneket örökölt. Mondjuk nálam az is lehet az ok, hogy mindent olívaolajjal eszem 🫒 ami az örök fiatalság forrása.
3#:
Köszi a jelzést, de miért kell egyből gusztustalanul írnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!