Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten nagy csiklóval rendelkező lányok, ti hogy viszonyultok hozzá?
Figyelt kérdés
Szeretitek hogy ilyen, vagy inkább szégyellitek? Kaptatok már visszajelzést pasiktól?2024. márc. 18. 20:20
11/13 anonim válasza:
#10 Inkább te vagy egy nagy barom, mielőtt használod az "önző" szót, tudni kéne a jelentéset
12/13 anonim válasza:
Abból indultam ki,hogy valószínűleg nem elégítenéd ki a ronda szavaiddal illetett, egyébkent senki nem tehet róla,milyen puncija van hölgyet. Ezért vagy önző. A becsmérlő szavak miatt,meg barom. Továbbra is. 😁 De szerintem még puncit se láthattál,mert a húsos punci minden,csak nem undorító. Majd megtérít a szerelem,amikor nem az lesz az elsődleges,milyen van a bugyijában.
13/13 anonim válasza:
#12 Láttam már puncit, hiszen nő vagyok ha esett volna le eddig.
És az nem önzőség ha nem szeretném h valaki a csiklomat nyalogassa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!