Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten nagy csiklóval rendelkező lányok, ti hogy viszonyultok hozzá?
Figyelt kérdés
Szeretitek hogy ilyen, vagy inkább szégyellitek? Kaptatok már visszajelzést pasiktól?2024. márc. 18. 20:20
1/13 anonim válasza:
Nem kell szégyellni, tetszik a pasiknak.
2/13 anonim válasza:
Nekem pl szingli pasiként tetszene,sőt,izgató lenne,ha ilyen,husisabb puncijú,nagyobb csiklóval rendelkező nővel,Hölgyyel találkozhatnék,kényeztethetném...
Bocsi,hogy pasiként hozzászóltam!
3/13 anonim válasza:
Biztos kevés csajnak lehet nagy, mert én még csak olyannal találkoztam akinek izgalmi állapotban akkor mint egy borsószem.
4/13 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nagy van és nem szeretem, örülnék ha kisebb lenne, de pár pasinak őrülten bejött, kár hogy a mostaninak nem :(
5/13 anonim válasza:
4-es,bocsi,hogy pasiként,szingli pasiként hozzászólok,de nekem viszont biztosan tetszene,imádnám kényeztetni bármikor,ha ilyen csiklóval lehetne dolgom,mivel én a picit,s ugymond "babapuncit" nem szeretem,nem tetszik!
Ha gondolod,rám írhatsz,szivesen fogadnám...
6/13 anonim válasza:
Nekem húsos nagy, nemigen tetszik, de nem tudok vele mit kezdeni😀 amúgy babapuncim van,de a csiklóm kikandikál. Szokták szeretni a pasik.
7/13 anonim válasza:
6-os,biztosan akkor nekem is tetszene szingli pasiként,mivel imádom az ilyen,husis puncit,amilyen neked is lehet...
8/13 anonim válasza:
Nagyon utálom, mert undoritoan néz ki, és tuti h gusztustalannak tartanának a pasik
9/13 anonim válasza:
8-as,én szingli pasiként az mondom,hogy biztosan eltúlzod!
Nem lehet az olyan csúnya,vagy undorító,hiszen szerintem nincs csúny p.nci,vagy cs.kló.
Ebben biztos vagyok.
Én legalábbis még csúnyát,vay taszítóat sosem láttam!
10/13 anonim válasza:
8,remélem sose kapsz egyet se,amilyen felszínes önző barom vagy. 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!