Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akart tőlem ez a csaj és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart tőlem ez a csaj és mi baja lett?

Figyelt kérdés

Szoktam járni egy dohányboltba néha és kinézett magának az eladó csaj, idősebb nálam 7 évvel. Elkezdett velem flörtölni majd belementem és kontaktot cseréltünk. Aznap végig beszéltük az éjszakát, kérdezte, hogy nem e tartom soknak a korkülönbséget, mondtam hogy igen és így kapcsolatot nem is szeretnék, majd mondta, hogy akkor maradhatnánk szexkapcsolatban ameddig nem találunk mást. Tetszeni tetszik és mondtam, hogy részemről rendben van. Tényleg nagyon sokat beszéltünk és küldött magáról képeket is, nem is kértem ezeket.

Másnap írtam neki, hogy lenne e kedve találkozni és innentől kezdve eltűnt.

Mai nap bementem venni kávét és durcás volt, alig várta, hogy elmenjek.

Mi a fene baja lehet?

Megkérdezni nem akartam, ha ignorál akkor ignoráljon, nem szeretnék pitizni neki.

2024. márc. 18. 14:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Szard le, ez is csak egy buta picsa a sok közül.
2024. márc. 18. 17:10
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
21 es, ez nem vmi kedves szöveg tipikus nőgyűlölő..🙄🙄
2024. márc. 18. 17:21
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

#22 Ne vedd magadra. Semmi bajom a nőkkel, csak a buta picsákkal.

Az más kérdés hogy te ezt kapásból az összes nőre ráhúztad.

2024. márc. 18. 17:40
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
23as utólag magyarázkodni..
2024. márc. 18. 17:47
 25/32 A kérdező kommentje:

Kérlek a provokációt meg az itt meglévő, ebből fakadó szóváltásokat kerülje el mindenki. Ne vegyen senki magára semmit, ha nem igaz rá.

Egyébként meg írt nekem és azt mondta, hogy eléggé seggfejként viselkedett és sajnálja, mondtam neki, hogy ha madarat keres akkor biztos talál egy párat, de én nem vagyok veréb.

Azóta kérdezte, hogy újra kezdenénk-e az ismerkedést, de most normálisan.

Nem döntöttem még el, de gondoltam elmondom a fejleményeket.

2024. márc. 18. 17:58
 26/32 anonim ***** válasza:
9es vagyok, az van amit mondtam. Megsértődött mert zavar a korkülönbség ami miatt te csak szexet akarsz de ő neki valóban tetszenél. Ugyanakkor nem tud nemet mondani bármennyire is tudja hogy a csak szex neki nem lesz jó.
2024. márc. 18. 18:03
 27/32 anonim ***** válasza:
50%
25: szerintem egy dugást mindenképp megér
2024. márc. 18. 18:04
 28/32 anonim ***** válasza:
49%

De minek kell az elejeén olyanokat mondanui hogy nem akarsz kapcsolatot.

EZ egy tahóság, mert tényleg csak egy lyuknak nézted és ezt nem szeretik a csajok.

Mondhattad volna hogy tetszik és gyönyörűnek találod, de majd kiderül hogy mi lesz belőle mert te szeretnél minden jót kihozni ebből.

2024. márc. 18. 18:04
 29/32 anonim ***** válasza:
67%
28# Ez az igazi tahóság amit te írsz. Ha a kérdező nem szeretne a csajtól kapcsolatot a korkülönbség vagy bármi más miatt, miért kellett volna hazudnia ebben?!
2024. márc. 18. 18:55
 30/32 A kérdező kommentje:

Eléggé sarkos vagyok, kereken megmondom azt amit gondolok, kultúráltan ,de őszintén és ilyen voltam mindig, nem fogok hazudozni meg etetni egy nőt sem, hogy szexhez jussak. Neki is jobb így, mert nem fogja utána álomvilágba ringatni magát és nem fog pofára esni, hogy csak szexre kellett. Nem tudom mi ebben a rossz és tök őszintén...véleményem szerint akkor lenne kihasználva szexuális értelemben, ha átverném. Nem szeretnék senkinek sem direkt fájdalmat okozni senkinek, el tudja ám venni az ember kedvét ez az ismerkedéstől meg sebeket is tud okozni amik megmaradnak. Nem csapom be és nem is muszáj belemenni, ráadásul Ő dobta fel a dolgot és nem is én, Ő szólított meg és Ő nyitott.

Az tény, hogy volt, hogy ezért maradt ki kalandom már, mert nem hazudozom és tényleg megéri hazudozni, ha valaki csak szexet akar, ha más ezért segget csinál a szájából hát hajrá..végtére nem elég a horgot bedobni, hanem rá is kell valakinek harapnia, nem?

2024. márc. 18. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!