Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj csak szexet akart tőlem .De nem lett semmi belőle. Én rontottam el valamit?
Egy kis részletet már korábban leírtam ide,azóta történt pár új dolog.
Szóval az a lényeg hogy a társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal. Mindketten fiatalok vagyunk és elkezdtünk dumálni. Vagy 2 hét ismerkedés után ő megismerkedett mással,szóval megszakítottuk egymással a kapcsolatot.
Utána 2 hónappal később rám írt és érdeklődött felőlem,,ekkor újra elkezdtünk beszélgetni egymással.
Egy idő után megbeszéltük hogy találkozunk,de azt mondta hogy elromlott a kocsija és inkább halasszuk el.
Mondom oké,semmi baj.
Elhivtam kávézni és megkérdezte hogy: "biztosan csak kávéznánk? 😄" Mondom nem akarok olyan f44sznak tűnni mint a többi Tinderes pasi,ezért mondom neki hogy kavezzunk és ismerjük meg egymást.
Hívni akarta a barátnőjét is kávézni és akarta hogy én is vigyem egy haverom és akkor összehozhatnánk egy négyes randit,mert akkor " jobban el lennénk egymással"
Ezt a tervet elvetettem,mert úgy akartam hogy csak ketten legyünk.
Ezután ő volt az aki elhivott strandra,amire igent is mondtam,de utána visszakerdezett,hogy nem lenne-e baj,ha a barátai is ott lennének?!
Erre azt írtam neki hogy én szívesen elhivnam randira és kettesben akarok lenni vele hogy tudjunk egymásra figyelni,ha a barátai is ott vannak,az minden csak nem randi.
Erre az üzenetemre nem érkezett semmi válasz.
Ezért 3 nap múlva rá írtam és a következő beszélgetés zajlott:
Én: oké,látom hogy ez annyira nem érdekel téged.
Ő: Igazad van, szemét vagyok. Csak jó volt néha beszélgetni veled. Egyébként én csak egyéjszakás kalandot akartam tőled,de 2 nap múlva költözöm külföldre,szóval ebből már nem lesz semmi.
Leírtam neki hogy többször is kettesben akartam vele lenni hogy jobban tudjunk egymásra figyelni ,mert ha ott vannak a haverjai, az minden csak nem randi.
Erre azt mondta hogy egymásra figyelni másabb mint szobára menni.
Szerintetek én voltam aki elcseszett valamit?
Én szívesen elhivtam volna randira,de nem egyszer volt hogy hívni akarta vagy a barátnőjét vagy a barátait,utána pedig írja hogy csak szexet akart.
Nem tudok ezen kiigazodni.
Mit ronthattam el? Vajon tényleg szexet akarhatott? Akkor minek akarta hívni a barátnőjét/barátait?
Nincs veled semmi probléma.
Van egy pár ötletem, hogy mi lehetett:
1. Igaza van #2-esnek és utólag már bármit könnyű benyögni, hogy szarul érezd magadat, amiért nem mentél el.
2. Lehet volt még pasija és agyalt rajta, hogy megcsalja-e vagy sem, ezért sem mert kettesben találkozni de érdekelted annyira, hogy találkozzatok, aztán majd alakul valahogy.
3. Nem akart kettesben lenni veled, mert úgy "túl egyértelmű" lett volna,hogy mi a cél. Haverokkal meg "el lehet fedni" az eredeti történetet...
4. Talán ez a leggyakoribb és nálam ez már előfordult. A lánynak nem értem annyit, hogy kettesben talizzon velem facebookos ismerkedés után, ezért az ő haverjaival együtt hívott el talizni, amiből végül nem lett semmi és utána sem találkoztunk többet. Lehet nem tart elég érdekesnek, lehet felméri ilyenkor, hogy mennyire jössz be neki vagy csak így próbál meg "elcsendesíteni" és haverok előtt meg lehet úgy van vele, hogy úgysem mersz lépni, így megússza, hogy még véletlenül is történjen valami..
Nagyon helyesen tetted, hogy nem mentél bele a többes/csoportos találkozókba.
Jah és ki hiszi el, hogy külföldre megy? Az előzmények után ez is lerázós szövegnek tűnik, mert akkor nyilván nem keresed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!