Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akart tőlem ez a csaj és mi baja lett?
Szoktam járni egy dohányboltba néha és kinézett magának az eladó csaj, idősebb nálam 7 évvel. Elkezdett velem flörtölni majd belementem és kontaktot cseréltünk. Aznap végig beszéltük az éjszakát, kérdezte, hogy nem e tartom soknak a korkülönbséget, mondtam hogy igen és így kapcsolatot nem is szeretnék, majd mondta, hogy akkor maradhatnánk szexkapcsolatban ameddig nem találunk mást. Tetszeni tetszik és mondtam, hogy részemről rendben van. Tényleg nagyon sokat beszéltünk és küldött magáról képeket is, nem is kértem ezeket.
Másnap írtam neki, hogy lenne e kedve találkozni és innentől kezdve eltűnt.
Mai nap bementem venni kávét és durcás volt, alig várta, hogy elmenjek.
Mi a fene baja lehet?
Megkérdezni nem akartam, ha ignorál akkor ignoráljon, nem szeretnék pitizni neki.
Nem akartam zaklatni, ha nem válaszol az eléggé egyértelmű jelzés, hogy nem akar már semmit. Az meg, hogy en oda járok vásárolni az egy dolog, illetve az is, hogy ott dolgozik, azért mert a kettő egyezik és összefutunk, mint vásárló és eladó ezért nem akarom személyes dolgokkal zaklatni a munkahelyén amikor messengeren ghostingolt, illetve azért büszkeségből sem, ha így eltűnt akkor meg alázkodjon meg a fene, hogy én puncsoljak magyarázatért, ha nem képes letisztázni a dolgot és csak úgy eltűnik az az Ő személyiségéről sokat elárul.
Korrekt voltam hozzá végig, mondtam hogy sok a korkülönbség, de nem kezdtem el hazudozni azért, hogy megfektessem és mondtam, hogy az eleje óta korrekt vagyok és nem mismásolok akkor ezt elvárom fordítva is, úgy látszik nem passzolunk.

Szerintem talált mást!
Ne hidd, hogy csak te voltál a kalapban.

Mikor küldött képeket körbenyaltad?
Megkapta az egója, ami kellett neki?
Nem hiszem, különben már élőben is megmutatta volna.
Megdicsertem az alakjat, illetve korabbi kepeket kuldott magarol ahol volt feleslege es megdicsertem azt, hogy mennyi energiat rakott a dologba, hogy elerte a celjat
Azert nem ajnaroztam, de nem is hagytam figyelmen kivul

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!