Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akart leszopni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart leszopni a csaj az első randin?

Figyelt kérdés
Tinderen tegnap kezdtem el vele dumálni, mára már le is beszéltem vele egy talit és egyértelműen jeleztem, hogy nem akarok komoly dolgot, ennek ellenére is bele ment. Amikor meg utána a kocsiban mondtam neki hogy szopjon le, akkor azt mondta, hogy ez neki túl gyors. :D Mielőtt valaki azt írná, hogy nem jöttem be neki előtte már smároltunk és fogdostam is és amúgy is láttam rajta, hogy eléggé bejövök neki. Na szóval, miért jött el akkor, ha nem egyéjszakást akart? Így nem jött össze semmi és még a vb-t sem bírtam nézni, úgyhogy duplán szívás. :/
2018. jún. 30. 23:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
sztem második randin megkaptad volna, de eltoltad. van ilyen...
2018. jún. 30. 23:22
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Menj k.vázni. Ők leszopnak.
2018. jún. 30. 23:26
 3/20 anonim ***** válasza:
99%

Oh my god. Hát nem is tudom miért nem szopott le...Te kinyaltad volna?

Ti férfiak annyira természetesnek veszitek, hogy szopjanak benneteket, csak viszonozni ne kelljen. Tisztelet a kivételnek.

2018. jún. 30. 23:27
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
Miért nem dugtad meg?
2018. jún. 30. 23:37
 5/20 anonim ***** válasza:
91%
LOL. Még most is ezen röhögök.
2018. jún. 30. 23:48
 6/20 anonim ***** válasza:
36%

#3 azt tapasztaltat, hogy a pasik nem szeretik viszonozni, mert még talán az jobb is?

szerintem is meg lett volna a 2 randin.

2018. jún. 30. 23:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt most újra.

2018. jún. 30. 23:51
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tul ramenos voltal kapkodtal.

Attol hogy csokoloztok ket percig es neked all mint a covek attol nem biztos hogy o is felizgult mar raadasul nem egy kocsiban kitudja ki lat stb

2018. júl. 1. 00:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
azért, mert túl gyors volt neki. A lányok egy része nem halad ilyen könnyen. Tipik f.ckboy vagy kedves kérdező :D
2018. júl. 1. 00:46
 10/20 A kérdező kommentje:

#1 Nem szoktam második randira menni senkivel. 🤷

#9 De mitől lett volna gyors? Elég korrekt módon előre leszögeztem, hogy nem akarok semmi komolyat. Valószínűleg amúgy annyi történt, hogy ő reménykedett benne, hogy ha találkozunk akkor megváltozik a véleményem és esetleg majd valami komolyabb is lehet.

2018. júl. 1. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!