Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akart leszopni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akart leszopni a csaj az első randin?

Figyelt kérdés
Tinderen tegnap kezdtem el vele dumálni, mára már le is beszéltem vele egy talit és egyértelműen jeleztem, hogy nem akarok komoly dolgot, ennek ellenére is bele ment. Amikor meg utána a kocsiban mondtam neki hogy szopjon le, akkor azt mondta, hogy ez neki túl gyors. :D Mielőtt valaki azt írná, hogy nem jöttem be neki előtte már smároltunk és fogdostam is és amúgy is láttam rajta, hogy eléggé bejövök neki. Na szóval, miért jött el akkor, ha nem egyéjszakást akart? Így nem jött össze semmi és még a vb-t sem bírtam nézni, úgyhogy duplán szívás. :/
2018. jún. 30. 23:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért szopna le a csaj? Mit kap cserébe?
2018. júl. 1. 02:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Ha ő is tudta előre, hogy egyéjszakás lesz, akkor nem abban reménykedett, hogy majd meggondolod magad a randin, hanem abban, hogy lesz egy élvezetes éjszakája. Abban mi élvezetes a számára, hogy a kocsiban megkéred rá, hogy szopjon le téged, aztán vége ez estének? Látta, hogy paraszt vagy és otthagyott.

3 ezer év evolúció és hihetetlen, hogy még mindig vannak olyan emberek, mint a kérdező.

2018. júl. 1. 02:53
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Nem írtam sehol, hogy ezzel vége lett volna az estének. Igen-igen, annyira látta, hogy barom vagyok, hogy simán smárolt velem, engedte hogy fogdossam + a végén mikor hazavittem abban maradtunk, hogy majd beszélünk... ha akarnám akkor rövid időn belül tutira meg is lenne. 🤔😂
2018. júl. 1. 03:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen ez a világ.....
2018. júl. 1. 05:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Most konkrétan saját magadnak válaszoltad meg a kérdést. Akkor miért kérdeztél minket is?
2018. júl. 1. 07:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyere le jó istenXDDDD
2018. júl. 1. 08:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt már egyalkalmasom és hosszútávú szexkapcsolatom is, ami már első alkalommal szexben végződött, ezért azt mondom a stílusoddal volt baj. Eleve első találkozás, megegyeztek, hogy csak szex, akkor legalább valami szobát viríts, ne már a kocsiban. A másik meg, hiába volt egyértelmű, hogy csak szex lesz, nekem egyik partnerem sem mondta csak úgy a szemembe, hogy na sz0pjál le, pedig végtére ezért (is) taliztunk. Ami viszont szerintem a legnagyobb baki volt, hogy ezt a kocsiban játszottad el. Ha kivettél volna egy szobát, s ott "nekiesel", kezdeményezel, szerintem nem lett volna semmi gond. Nem mindenkinek jön be, ha konkrétan utasítják, hogy ideje lenne már sz0pni. Mi lett volna, ha inkább te indítasz egy nyalással?

35

2018. júl. 1. 10:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak a szád nagy, kedves kérdező! :)
2018. júl. 1. 11:39
 19/20 anonim ***** válasza:
mert oke, h te nem szoktal masodik randira menni, de lehet valakinek csak ugy mennek az ilyen dolgok, ha előtte többször is találkozik az illetővel.
2018. júl. 1. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Bánat vagy
2018. júl. 1. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!