Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akart tőlem ez a csaj és mi baja lett?
Szoktam járni egy dohányboltba néha és kinézett magának az eladó csaj, idősebb nálam 7 évvel. Elkezdett velem flörtölni majd belementem és kontaktot cseréltünk. Aznap végig beszéltük az éjszakát, kérdezte, hogy nem e tartom soknak a korkülönbséget, mondtam hogy igen és így kapcsolatot nem is szeretnék, majd mondta, hogy akkor maradhatnánk szexkapcsolatban ameddig nem találunk mást. Tetszeni tetszik és mondtam, hogy részemről rendben van. Tényleg nagyon sokat beszéltünk és küldött magáról képeket is, nem is kértem ezeket.
Másnap írtam neki, hogy lenne e kedve találkozni és innentől kezdve eltűnt.
Mai nap bementem venni kávét és durcás volt, alig várta, hogy elmenjek.
Mi a fene baja lehet?
Megkérdezni nem akartam, ha ignorál akkor ignoráljon, nem szeretnék pitizni neki.

Valószínűleg meggondolta magát.
Ne foglalkozz vele, ha amúgy sem akartál semmi komolyat.

Baszki, Ő ajánlotta fel, amikor eljátszott a gondolattal nem volt megalázó? :D
Nem mintha az én élvezetemről szólna csak a dolog.
Na mindegy, az igazság az, hogy 6hónapja nincs barátnőm és nem is volt ezidő alatt 1-1 alkalmon túl más és már beleéltem magam

Lehet, hogy a pasija megcsalta és csak bosszút akart állni. Azóta megváltozott a helyzet.
Lepj túl rajta, tegyél úgy, mintha semmi nem történt volna.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!