Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit akart tőlem ez a csaj és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart tőlem ez a csaj és mi baja lett?

Figyelt kérdés

Szoktam járni egy dohányboltba néha és kinézett magának az eladó csaj, idősebb nálam 7 évvel. Elkezdett velem flörtölni majd belementem és kontaktot cseréltünk. Aznap végig beszéltük az éjszakát, kérdezte, hogy nem e tartom soknak a korkülönbséget, mondtam hogy igen és így kapcsolatot nem is szeretnék, majd mondta, hogy akkor maradhatnánk szexkapcsolatban ameddig nem találunk mást. Tetszeni tetszik és mondtam, hogy részemről rendben van. Tényleg nagyon sokat beszéltünk és küldött magáról képeket is, nem is kértem ezeket.

Másnap írtam neki, hogy lenne e kedve találkozni és innentől kezdve eltűnt.

Mai nap bementem venni kávét és durcás volt, alig várta, hogy elmenjek.

Mi a fene baja lehet?

Megkérdezni nem akartam, ha ignorál akkor ignoráljon, nem szeretnék pitizni neki.

2024. márc. 18. 14:31
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg meggondolta magát.

Ne foglalkozz vele, ha amúgy sem akartál semmi komolyat.

2024. márc. 18. 14:39
 2/32 A kérdező kommentje:
Szex azért jó lett volna és ebből a szempontból sajnálom a dolgot, mert tényleg tetszik
2024. márc. 18. 14:40
 3/32 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem neki ez elég megalázó. Gyakorlatilag ingyen k..vának használnád. Teljesen érthető a reakciója. Ne foglalkozz vele. Lépj tovább.
2024. márc. 18. 14:44
 4/32 A kérdező kommentje:

Baszki, Ő ajánlotta fel, amikor eljátszott a gondolattal nem volt megalázó? :D

Nem mintha az én élvezetemről szólna csak a dolog.

Na mindegy, az igazság az, hogy 6hónapja nincs barátnőm és nem is volt ezidő alatt 1-1 alkalmon túl más és már beleéltem magam

2024. márc. 18. 14:53
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a pasija megcsalta és csak bosszút akart állni. Azóta megváltozott a helyzet.

Lepj túl rajta, tegyél úgy, mintha semmi nem történt volna.

2024. márc. 18. 14:57
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Tavaly nekem is írogatott egy csaj. Képküldés is volt. Én meg jó nagy marha voltam mert majd ,hogy nem kérettem magam. Mindig udvarias voltam de a csaj totál megsértődött. Amikor találkozni akartam volna határozott nemet mondott. Holott határozottan ő akart találkozni és szexről beszélt. Bedurcult, megsértődött. A nőket nagyon könnyen el lehet tántorítani a szextől akaratlanul is. Küldtem nőnapi köszöntőt is de csak megköszönte. Lépj túl rajta ahogyan én is. Ez a vonat már elment. 3. voltam.
2024. márc. 18. 14:59
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Az is egy opció amit az 5. válaszoló írt!
2024. márc. 18. 15:00
 8/32 A kérdező kommentje:
Bementem és igazából nem reagáltam semmit, szóba sem hoztam. Amikor durcizott akkor hagytam, hogy pampogjon. Ilyen nem normális emberrel nem lehet kapcsolatot kialakítani, egyszer így gondol valamit aztán rá pár percre meg úgy, önmagában is bizonytalan. Itt az egyik hozzászóló is írt egy sztorit, ahol ugyanez volt, látom az önbizalomhiány az eléggé gyakori.
2024. márc. 18. 15:03
 9/32 anonim ***** válasza:
90%
Fordítok: ha neki oké lenne valójában hogy csak szex kapcsolatban legyetek akkor nem kérdezett volna rá a korkülönbségre. Mivel te azt mondtad hogy de sok ezért próbálta menteni a dolgokat a szex kapcsolattal mert tuti bejössz neki.. de aztán rájött hogy ez igazából full megalázó neki. Hát ezért.
2024. márc. 18. 15:21
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg tőle?
2024. márc. 18. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!