Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek így?
Barátnőm szeretne gyereket de én még nem. Ha az ok megoldódik lehetséges.
A baj hogy már annyira a gyerekcsinálast látom a kozeledésében és hárítom. Tudom nem jó és fáj neki de nem értem miért nem érti amit mondok. Ő nem szed tablettát többet. Én sajnos nem bírom felhúzni a gumit mert hamar elélvezek. Nem tudom hogyan lehetne így együtt lenni..

#24 a kérdésed rohadtul nem a gumi volt, azt mellékesen leírtad, hogy bajod van vele.
Szóval a csajod gyereket akar, önhatalmúlag úgy döntött, hogy nem szed fogamzásgátlót többet. Gondolod az óvszert elfogadja? Csak úgy mondom, a barátnőd csak a spermádat látja benned, amiből gyerek lesz. És az a nő, aki teherbe akar esni, az teherbe is fog. Mondom ezt gyerektelen nőként.
Ezt a leendő gyereketek fogja bánni majd. Mert az biztos, hogy a nőd eléri, hogy terhes legyen. Főleg te elég gyenge személyiségnek tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!