Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek? Meddig várjak?
Figyelt kérdés
Tóbb mint egy éve vagyunk együtt párommal, de még mindig nem volt szex. Orálozni szoktunk, viszont tényleg szex még nem volt. Párom tart tőle. Én viszont már úgy érzem készen állnék rá.2024. febr. 24. 07:24
1/16 A kérdező kommentje:
Párom szűz még.
2024. febr. 24. 07:25
2/16 anonim válasza:
Nem vallásos nézeteket követ? Milyen a családja, amibe beleszületett?
Hány évesek vagytok?
3/16 anonim válasza:
Ha Te vagy a nő, és ő a férfi, akkor nem rajtad múlik, hogy meddig vársz.
Azt teheted, hogy keresel egy férfit.
Ha Te vagy a férfi, és ő a nő, akkor ne várj egy percet se. Finoman, fondorlatosan ...
Más esetben nem tudok tanácsot adni.
5/16 A kérdező kommentje:
Ő a nő, 20 éves. Nem vallásos. Tart tőle, hogy fájni fog az első, annak ellenére hogy többször is mondtam neki, nagyon finoman csinálnám.
Én 22 vagyok.
2024. febr. 24. 08:39
6/16 anonim válasza:
Ennek a lánynak pszichológiai/pszichiátriai rendelést érdemes lenne felkeresnie.
7/16 anonim válasza:
Ujjazás , fokozatosan sokat elvezésig , gyakoroljon önkielegitést műbrékón .
8/16 anonim válasza:
Szoktak kinyalni illetve ujjazni?Vagy csak leszop téged? Mert ha te nem kényezteted lehet nem meri bealdni a derekát..
9/16 A kérdező kommentje:
Szoktam nyalni, azt nagyon szereti, viszont az ujjazást nem engedi.
2024. febr. 24. 09:29
10/16 anonim válasza:
Mit mond miért ne ujjazd meg óvatosan sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!