Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek várjak, vagy mkt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek várjak, vagy mkt tegyek?

Figyelt kérdés
Nos van egy lány akivel facebookon ismerkedek több mint 1 honapja. Mindketten szeretnénk találkozni randizni de mindig elutasìtja a munkára hivatkozva hogy nincs ideje pedig szeretne nagyon és még a számát is megadta meg nyugtatgat hogy találkozunk stb. De van hogy rairok és nem ír vissza...szerintetek? Mindig keson er haza munkabol allitasa szerint..Szerintetek?
2015. nov. 16. 22:06
1 2
 1/16 Fish1 ***** válasza:
Nekem kifogásnak tűnik. A hét minden napján dolgozik hétfőtől vasárnapig?...
2015. nov. 16. 22:10
 2/16 anonim ***** válasza:

Nekem is kifogás szaga van.

Olyan nincs, hogy az embernek ne legyen 1 órája szabad, hogy találkozzon valakivel.

Arra tudok még gondolni és ez csupán feltevés, hogy van valakije és a végét járja a kapcsolat.

Ezen kívül még sok dolog lehet amiről nem tudsz, mi meg még annyit sem.

Lehet a munka mellett még sok egyéb dolga, baja van.

Azt tudom tanácsolni, hogy még egy kis időt bírj ki.

Akár egy teszt is lehet a lány részéről, hogy mennyire vagy kitartó.

Mondjuk ennek adj 1 hónapot.

Ő is akar veled találkozni, még egy hónap elteltével sem talál rád időt, akkor ezt kifogásolva elbúcsúzhatsz.

Ha nem férsz bele az életébe és idejébe, akkor kérd meg, hogy ne hitegessen feleslegesen.

2015. nov. 16. 22:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Hat mondja hogy hetvegen is jah bar nemtudom...kitudja...akkor.miert hulyit? Es leirom neki h engem ne nezzen hulyenek stb..es nyugtatgat meg stb h o akar meg nem hazudozik..
2015. nov. 16. 22:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Munka utan is odamennek.hozza ed hazavinnem de mondja hogy tulorazik meg stb de oket mond ra
2015. nov. 16. 22:28
 5/16 anonim ***** válasza:

Ha okét mond rá, akkor mire vársz?

Lépj, ha ő nem lép.

Mondja, hogy túlórázik és te tudod hol dolgozik, máskülönben nem ajánlottad volna fel, hogy hazaviszed.

Egyszer kibírod, hogy odamész akkora mikorra vége a műszaknak neki és amíg hazaviszed tudtok beszélni.

Nincs lehetetlen csak tehetetlen.

Ha erre is nemet monda, akkor inthetsz egy viszlátot neki.

2015. nov. 16. 22:36
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudom hol dolgozik.. nem mondja el ..majd ha egyutt leszunk...nem is ertem...
2015. nov. 16. 22:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Kapcsolatra hogy lenne ideje?
2015. nov. 16. 22:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs
2015. nov. 16. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Túl sok minden sántít itt nekem haver.....

Ez a semmit nem mondok el, közben meg veled akarok lenni stílus nem bejövős senkinek énszerintem.

Túl nagy és túl sok az ellentmondás a lány részéről.

Kérd, hogy valljon színt mit is akar veled, légy határozottabb.

Mint írtam még várhatsz mondjuk 1 hónapot, ennyi időt és erőt bele lehet ölni, viszont ezután sem változik a kép, akkor lépj le bármit is mond.

Hitegetésből még nem lett semmi ebben a világban.

Mond meg, hogy neked nem szavak, hanem tettek kellenek.

Amúgy igaza van a #7 hozzászólású honfitársunknak.

Ennyi szabadidővel ne akarjon kapcsolatot.

Ha meg csak ritkán lesz ideje rád, akkor már most le lehetne zsírozni a dugópajti szerepet. :D

2015. nov. 16. 22:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejembe ezek a dolgok
2015. nov. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!