Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek? Meddig várjak?

En hagynam a fenebe az biztos. Teenagerkent meg megertem hogy varni akar de szerintem ok sem varnak nehany honapnal tobbet.
Ulj le vele es mond meg neki hogy surgetni nem akarod meg eroszakoskodni sem de ha magatol nem akarja 1 ev utan sem akkor ennek nem sok jovoje van.
20 eves csajok nagy resze mar nem szuz es elso adando alkalommal lefekszenek az uj parjukkal.
En 22 evesen 1 het utan megdugtam a 20 eves baratnomet,nem kellett kerlelni. Sot csalodott lett volna ha atmegyet hozza a hetvegere, szulok nincsenek otthon es nem dugunk.

Beszélj vele,h itt az ideje elkezdeni.
Ha nagyon nem megy neki,mert fáj, akkor pedig beszélnie kellene a dokijával erről szerintem

Persze benne van, hogy az, hogy az első alkalommal behatoláskor fájni fog. Ebből a szempontból meglehet érteni. Viszont, hogy egy év után, ráadásul 20 évesen sem. Ez azért elgondolkodtató.
Szerintem nagyon komolyan beszéljetek erről, mert ez már nagyon nincs rendben.

Ha az ujjazást nem szereti mert fáj akkor a sexel bajok lesznek. Itt elképzelhető valamilyen testi probléma...amiről nem beszéltek.
Egy probát ez megér,de ha nem feküdtőkle ebben a hónapban sem akkor hanyagolni kéne.
Ui:hasonló esetem volt. Szakitás után a másik sraccal első randin lefeküdt...🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!