Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek így?
Figyelt kérdés
Barátnőm szeretne gyereket de én még nem. Ha az ok megoldódik lehetséges.
A baj hogy már annyira a gyerekcsinálast látom a kozeledésében és hárítom. Tudom nem jó és fáj neki de nem értem miért nem érti amit mondok. Ő nem szed tablettát többet. Én sajnos nem bírom felhúzni a gumit mert hamar elélvezek. Nem tudom hogyan lehetne így együtt lenni..
2024. márc. 14. 07:58
11/32 anonim 

válasza:

És bocsáss meg, barátom, de a párkapcsolat célja házasság, család, gyerek. Az akadályt közösen kell majd viselni. Ha szeretne gyereket, vedd el feleségül - addig meg mit keres a szex a kapcsolatban? Az úgy bűn. Hogy gondolja ő pl. hogy barát-barátnő kapcsolatban helye van a gyereknek???
12/32 anonim 

válasza:

És ÖRÜLJ annak, hogy gyereket akar szülni, megérdemelné az a lány, hogy feleségül vedd. Meg szerintem Te is, hogy legyen egy jó feleséged és gywermeked. Az akadály KÖZÖS, ha van.
13/32 anonim 

válasza:

Ez a kapcsolat így halálra van ítélve! Neked lehet gyereked bármikor, a nőknek van egy időablakuk, amin belül gyereket kell szülni. Számtalan ilyen kapcsoaltot láttam, ahol a pasi csak hitegette a nőt, amíg ki nem futottak az időből. A kapcsolatnak is vége lett, meg a nő se talált már olyan rövid idő alatt magának megfelelő partnert, akivel gyereket vállalhattak volna. Szóval engedd el, keressen magának olyan férfit, aki szeretne családot alapítani és szintén akar gyereket. Te meg keress olyan nőt, aki nem akar gyereket. Olyanok is vannak. Van aki még külföldre is hajlandó kimenni, hogy elköttesse magát. De te is elköttetheted magad, ha soha nem akarsz majd gyereket, és akkor nincs para, szexelhetsz gumi nélkül ezerrel.
14/32 anonim 

válasza:

Én távol tartottam magam attól, hogy gyerek témában bárkinek tanácsot adjak, de fogadd el, hogy ha kicsit is bizonytalan vagy benne vagy úgy kezdődik a mondat, hogy szeretnék, de.... akkor azt javaslom, hogy NEM. Mi anno mindennél jobban szerettük, de egy katasztrófa volt, mai napig ez a két k gyerek tönkretett minket és mindent. Nagyszülők nélkül pedig.... Kívülről persze minden család teszi a szépet, de ne vállaljon olyan gyereket aki nem akar, mert a gyereknek nem lesz jobb. A nőket megértem, hogy nem akarják húzni fiatalon megvannak az előnyei.
15/32 anonim 

válasza:

Igen, de ez a kérdés (gyerek vagy nem gyerek) annyira alapvető az emberi létben, hogy ha ebben nem ért egyet egy pár, akkor nincs keresnivalójuk egymás mellett.
16/32 A kérdező kommentje:
Most nem a gyerek kérdés.
Hanem az hogy hogyan tudnám kivitelezni úgy védekezve a szexet hogy nem lesz gyerek most.
Azért nem bírom mert nagyon felizgulok és a helyzet meg ahogy ott matatsz hogy feltedd további inger
2024. márc. 14. 09:58
17/32 A kérdező kommentje:
Tudom az óvszer ha fent van csökkenti az ingereket
2024. márc. 14. 10:00
18/32 anonim 

válasza:

Ilyet se hallottam még, hogy valaki a gumira izguljon...
De ismétlés a tudás.... gyakorolj, gyakorolj! Más lehetőség nem nagyon van, ha ő nem akar védekezni.
19/32 anonim 

válasza:

Fuu, hány másodpercig bírod te a szexet?
20/32 anonim 

válasza:

Nem jártam utána, de nincs valami férfi számára fogamzásgátló gyógyszeres megoldás? Nem akarlak elkeseríteni, nekem minimum két komoly kapcsolatom ment tökre, mert az elsőben tudtam, hogy előbb-utóbb gyereket akar, de még időt kértem volna, de nem kaptam, a másodiknál úgy kezdtük, hogy a nő kijelentette, hogy á, nem, soha, elmúlt hat év, és közölte, hogy bár korábban nem akar házasságot, de az annak a felvállalása nyilvánosan, hogy együtt vagyunk, és gyerek.. Ja, nem vállaltam fel, mivel nehéz helyzetbe került nem anyagilag, három hónappal a kapcsolat kezdete után összeköltöztünk, és minden közös volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!