Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek így?

Figyelt kérdés

Barátnőm szeretne gyereket de én még nem. Ha az ok megoldódik lehetséges.

A baj hogy már annyira a gyerekcsinálast látom a kozeledésében és hárítom. Tudom nem jó és fáj neki de nem értem miért nem érti amit mondok. Ő nem szed tablettát többet. Én sajnos nem bírom felhúzni a gumit mert hamar elélvezek. Nem tudom hogyan lehetne így együtt lenni..

2024. márc. 14. 07:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
34%
Te miért nem akarsz?
2024. márc. 14. 08:01
 2/32 anonim ***** válasza:
75%

Válás, új asszony!

Az öcsém minden kapcsolata elején kijelenti, soha nem akar gyereket. Ha időközben a csaj rákérdez, már repül is. Eddig 3x volt nős.

2024. márc. 14. 08:07
 3/32 A kérdező kommentje:

Mert így most a kapcsolatunk sem érzem alkalmasnak, sem lelkileg nincs rendben a dolog.

Illetve tartok h nehogy becsússzon a gyerek így h az óvszert se tudom felvenni pl

2024. márc. 14. 08:11
 4/32 anonim ***** válasza:
34%
Dugd csak a seggét! Abból nem lesz baba! xd
2024. márc. 14. 08:12
 5/32 anonim ***** válasza:
27%
Megdugom neked amíg teherbe nem esik, utána félelmek nélkül dughatod amíg terhes.
2024. márc. 14. 08:16
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy nem bírod felhúzni a gumit? Miért nem? Kényelmetlen?
2024. márc. 14. 08:20
 7/32 anonim ***** válasza:
Nem bírod felhúzni a gumit, mert hamar elélvezel tőle? :D a gumi pont lassítja inkább…
2024. márc. 14. 08:34
 8/32 anonim ***** válasza:
mi köze van a guminak ahhoz hogy hamar elmész?
2024. márc. 14. 08:35
 9/32 anonim ***** válasza:
47%
Az ilyenekkel kell vigyázni, ők vedlenek csajból mamamacivá. Onnantól csak a gyerek fosárol fog beszélni, és soha (?többé?) nem lesz nő.
2024. márc. 14. 08:40
 10/32 anonim ***** válasza:
41%
Figyelj, haverka, eőbb vedd el feleségül. A gyereknek CSALÁD kell, azt pedig szent HÁZASSÁGRA épül! Vállaljátok egymásért egy életre a felelősséget, egymást egy életre - és majd AKKOR beszélhettek bármiről.
2024. márc. 14. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!