Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha menstruáció alatt szexeltek a barátnőtökkel, nem megy el a kedvetek,ha "összeken" titeket? Ugyan úgy kívánjátok olyankor is?
Figyelt kérdés
márc. 1. 16:21
11/13 anonim válasza:
Nem lepődöm meg azon, ha havi vérzéskor vérzik a barátnőm. Nyilván benne van a pakliban, hogy ha olyankor szexelünk, akkor én is véres leszek. Ha zavarna, akkor nem feküdnék le vele olyankor is.
De nem zavar, szóval nincs gond. Ráadásul sokkal kívánósabb, ha megvan neki, szóval ki nem hagynám a "lehetőséget". :D
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Úgy látszik csak én paráztam túl a dolgot,mert páromat sem zavarta! :)
márc. 2. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!