Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szexelnétek a barátnőtökkel menstruáció alatt?
Figyelt kérdés
Ha azt mondaná oldja a szex a menstruációs görcseit, szexelnétek vele?2021. szept. 18. 21:14
3/18 anonim válasza:
Az én volt párjaim szexeltek velem amikor menstruáltam.
4/18 anonim válasza:
az a mensi amikor a csajok sírnak és fáj az életük? akkor biztos nincs is kedvük sírás közben szexelni...
5/18 anonim válasza:
Velem az összes párom szexelt menstruáció alatt. Nem kellett indok rá, hogy görcsoldás, alap volt. Igaz keveset vérzek szerencsére.
6/18 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy menstruáció alatt akár az anális szex is jó lehetne.
Én olyankor még plusz szélgörcsökkel, többszörös székletürülési késztetéssel is küzdök - ez meg kinek lenne jó?
Nem hinném, hogy ez pont egy vágyfakasztó időszak lehet ilyen szempontból.
8/18 anonim válasza:
Mekkora análgyász minden csaj....na ezért szeretek inkább pasikkal dugni.
29F
9/18 anonim válasza:
Nálunk csak a 4-5ik napon jöhet szóba mert az első 3napban erőteljesen vérzik barátnőm és 2 nap nagyon fájdalmas is neki, nem szeretne szexelni. Olyankor csak bújni szeret.
10/18 anonim válasza:
Van ilyen. Rám mászott, be volt indulva. Most, hogy görcsoldás vagy csak szimplán be van indulva... Elsőre fura volt. Mármint aktus után a "lőszer" viszonylag tiszta volt. Körülötte ki volt kenve bőven a cuccal. Nála is ugyanez. a bejárat tiszta, viszont körülötte kb. "disznóölés". A változás annyi, hogy nem hagyja, hogy nyaljam ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!