Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, szexelnétek a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szexelnétek a barátnőtökkel menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Ha azt mondaná oldja a szex a menstruációs görcseit, szexelnétek vele?
2021. szept. 18. 21:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszoló: szeretem amúgy az anális szexet, csak azokon a bizonyos napokon nem tartom igazán vágyfakasztónak a szervezetem működését.

A fertőzésveszély pedig sokszorosa a nyitott méhszáj esetében a szervezetnek a menstruációs napokon.

Azért 2-3 nap egyáltalán nem a világ. Mindent meg lehet oldani, ha két ember TEKINTETTEL van egymásra.

2021. szept. 18. 21:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mármint rosszul fogalmaztam: TAPINTATOT akartam írni tekintet helyett.
2021. szept. 18. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Pedig mekkora menőség lenne már a vért kinyalni XD Drakulage*ci
2021. szept. 18. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csináltuk már olyankor is!
2021. szept. 18. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen partnerem. Higiéniára dupla figyelem (menses idején megborul kicsit a hüvelyflóra egyensúlya), védekezés ugyanúgy (ritkán, de előfordulhat hogy időben eltolva több petesejt érik be - menses idején is lehetséges a teherbeesés!), na meg az egyéb részletek... (soft tampon, dupla lepedő, vagy a fürdőben csináltuk háttal).
2021. szept. 18. 22:35
 16/18 anonim ***** válasza:
94%
Simán, bele is élvezek. Amúgy meg jó katona vérben is harcol 😁
2021. szept. 18. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Fiatal lány koromban azt tanultam, hogy a jó katona vérben is harcol és a jó matróz a Vörös tengeren is átkel. Azóta ehhez tartom magam. Szoktam szexelni, amikor menstruálok, bár nekem nem fájdalmas. Ilyenkor gumi nélkül is engedem, mert kicsi (de nem nulla) a teherbeesés esélye.
2021. szept. 18. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, gyakran előfordul. Kivéve az első, esetleg második napon, akkor még görcsölök, de utána simán.

Eddig egy olyan pasim volt, aki nem volt hajlandó, neki ez undi volt, de az össze többinek sosem okozott gondot.

2021. szept. 20. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!