Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a barátnőtök menstruálna? L
Figyelt kérdés
Mit csinálnátok, hogy jobb legyen neki? Mellette lennétek vagy inkább hagynátok?2020. jan. 20. 20:29
1/21 anonim válasza:
A szex is enyhíti illetve mellette lennék ha jobb neki úgy !
2/21 anonim válasza:
Mit csinálnék? fogjam a kezét?
Nyilván akkor is vele vagyok, de szexelni nem szexelünk.
3/21 anonim válasza:
Mi szoktunk olyankor is, de csak amikor már "nincs annyira meg". Azt mondja jobb neki tőle. Ha meg 2-3 napra ilyenkor olyan genya lesz mint az anyja akkor nem szólok vissza csak fedezékből csokival dobálom
4/21 anonim válasza:
Attól függ neki vagy magamnak akarok jót?
Ha magamnak akkor lelépek hadd szenvedjen magában ha neki akkor megkérdezem, hogy tudok segíteni esetleg próbálok a kedvében járni, helyette megcsinálni dolgokat, megmasszírozni vagy mit tudom én mire vágytok menstruáláskor.
5/21 anonim válasza:
Ha szeretné, szívesen simogatnám a hasát.
6/21 anonim válasza:
Dugnám, mint a lopott biciklit! ;)
7/21 anonim válasza:
Az attól függ, mi az, amitől úgy érzi, hogy jobb lesz neki.
9/21 anonim válasza:
Nekem sokszor szinte rimánkodik, hogy tegyem be kicsit, mert nagyon görcsöl tőle a hasa és elvileg állítása szerint ez enyhíti, sőt sokszor meg is szüntetni. Szóval sok választásom nincs. 😅
10/21 anonim válasza:
Nekem is enyhíteni szokta a gorcseimet ha szexelek menstruáció alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!