Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet tenni ha nem érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha nem érzem a nőt?

Figyelt kérdés
Több pózt próbáltam (kutya, misszionárius, lovagló) és egyszerűen nem érzem hogy benne vagyok a nőben, alig érzek valamit... mi lesz így a párkapcsolattal két hónapja vagyunk együtt..
2024. febr. 29. 07:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
38%
Lecserélni egy olyan nőre, akin nem mentek végig több százan, és így nem lehet benne harangozni.
2024. febr. 29. 08:00
 2/18 anonim ***** válasza:
36%

#1., ülj le, egyes. Fogalmad nincs se az anatómiáról, se a női test rejtelmeiről. Kb. 2000 nővel voltam együtt (többségük prostituált), bizton állítom, hogy voltak köztük jól szét*@szottak, egész szűk puncival.

Kérdező, ezt meg is lehet beszélni, én anál plugot dugnék be a hölgy popsijába, ezzel mindkettőtök élvezetét fokozva.

2024. febr. 29. 08:14
 3/18 anonim ***** válasza:
33%

Ilyen esetben vagy a tiéd túl cingár, vagy az övé túl tág. Annyit tehettek, hogy a felsoroltakon kívül kipróbáltok még több pózt is. Hátha csak a technikai részével volt eddig gond.

Amúgy legalább a nő élvezi, vagy csak úgy tesz mintha?

#1, Mekkora szöveg! 😂

2024. febr. 29. 08:18
 4/18 anonim ***** válasza:
56%
1# Ha valaki csak egy pasival volt és dugtak 2000szer, mivel másabb ha valaki 2000 pasival feküdt le egyszer mondjuk?
2024. febr. 29. 08:30
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
😮😮😮
2024. febr. 29. 08:34
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem 2 lehetőség van:

-Túl tág a csaj

-Nem annyira érzékeny a makkod.

Nekem volt egy olyan időszakom, amikor a makkom nem volt érzékeny szinte semennyire és ilyenkor az amúgy is szűk páromat egyáltalán nem éreztem.

2024. febr. 29. 09:02
 7/18 A kérdező kommentje:
6. A makkom nem látszik ki mindig takarja a bőr
2024. febr. 29. 09:27
 8/18 anonim ***** válasza:
6%

#1 tipikus férfi, aki nem elég hogy buta, még előítéletes.

A legtöbb hímnemű ezt fújja. A nő kitágul, ha valaki sok pasival volt, de ha egyel szexel ugyanannyit, akkor nem, ahogy már írták előttem.

Akkor a férfinak miért nem kopik a farka, ha több nővel volt már? Ja, mert a férfinak lehet szexelni, a nőnek nem, értem :)

2024. febr. 29. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#7, akkor meg van a ludas! Húzd hátra a fitymádat, mindjárt más érzés lesz
2024. febr. 29. 10:30
 10/18 A kérdező kommentje:
9. Sajnos nem tudom szűk
2024. febr. 29. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!