Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon rosszul érzem magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul érzem magam miatta, mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés

Két férfival jutottam el eddig odáig, hogy kézzel elkezdtük izgatni egymást, viszont egyszerűen egyáltalán nem esett jól, amikor ők próbálták nekem, és amikor izgatták a csiklómat egyáltalán nem volt kellemes, sokszor még fájt is, pedig egyikük sem volt tapasztalatlan, én viszont igen.

Ha én csinálom magamnak, sosincs gond ilyenből, viszont annyira rossz volt mindkét esetben, hogy teljesen elment a kedvem az egésztől. Azóta pedig egyszerűen félek tőle, és egyből rástresszelek, befeszülök, ha arra gondolok, hogy valaki odalent hozzám ér, mert nekem szenvedés lesz, neki pedig csalódás, hogy nem fogok tudni elmenni. Viszont attól félek, hogy az is nagyban rontani fogja az esélyeimet erre, hogy nem fogok tudni ellazulni, végig idegeskedni fogok, és esetleg az egész együttlét tönkremegy miatta.

Valakivel volt már hasonló? Esetleg valakinek van tanácsa, hogy mit tudnék fejben jobban helyretenni, hogy ne féljek tőle ennyire?

2022. máj. 7. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Bocsánat az értetlenségemért, de nem derül ki számomra világosan: EGYSZERRE két férfival, vagy EGYENKÉNT van szó két férfiról - két különböző időintervallumban?
2022. máj. 7. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja senki, hogy mit érzel ha nem szólsz van akinek extra érzékeny a csiklója, mint a tiéd, de ezt csak akkor tudja a másik ha mondod neki vagy rávezeted. Meg kell szokni a másikat ha a kezdeti nehézségeken átjutsz örömödet fogod lelni benne
2022. máj. 8. 00:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Túl erősen csinálja. Nekem volt egy ilyen pasim. Nem szerettem az elojatekat inkább elment a vágyam mint hogy fokozódott volna. A mostani párom egyáltalán nem ujaz. Nyal, imádom. Kérdező, ne te érezd magad rosszul azért mert pocsék az előjáték. Meg az is elofordulhat, hogy megsert a kormevel.
2022. máj. 8. 06:50
 4/6 A kérdező kommentje:
#1 Nem egyszerre, sőt több, mint fél év volt a két eset között.
2022. máj. 8. 08:15
 5/6 A kérdező kommentje:
#2 és #3 köszönöm a választ :)
2022. máj. 8. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen: szólni, hogy finomabban kérlek, vagy mutasd meg, mi esik jól vagy válts te testhelyzetet, ahogy neked kényelmes. Én szeretem, ha az oldalamon fekszek és kicsit összeszorítomma combom és a pasim úgy simogat. De azt is szeretem, ha háttal ülök az ölében és szétnyitom a lábad. Nem kell félni ezt kommunikalni.
2022. máj. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!