Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok vertetek meg pasit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok vertetek meg pasit vagy üvöltöztetek pasival mert rosszul dugott meg titeket? Velem egyszer üvöltött csaj sokat ittam hosszú előjáték után nem állt fel. "Minek kezdesz bele ha nem tudod befejezni!!!!!" Nagyon mérges volt...

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 03:59
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Te nem lennél fordított helyzetben csalódott? Üvöltözés nincs, csak egy viszlát.
2022. jan. 23. 05:04
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Egy ilyenem volt amikor elzavartam a palit a francba
2022. jan. 23. 07:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem vertem meg de nem is üvöltözök vele.

Basszus, egy hegyomláson( 110 kg) szerinted mit ütnék a 65 kilómmal?Elköhhinti magát, és a sarokba szállok! :D

2022. jan. 23. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok elmebeteg
2022. jan. 23. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt sajnos ilyen. Egy másfél éves kapcsolatban, a lány egy szexmanias volt és ha nem élvezett el szex közben egész nap szívta a vérem, flegmazott, olyanokat ütött a vállamba, hogy kék zöld volt a vállam, beszologatott....nagyon genyoba ment át. Kiabált velem, azt se engedte, hogy hozzáérjek utána, úgy nézett rám egész nap mint a véres rongyra kb. Amúgy nem érdekelte, hogy 1 perc, vagy 1 óra, csak élvezzen el ő is. Sokszor volt, hogy ezt elkeruljuk, mikor betettem neki kicsit mozogtam benne ő meg rasegitett magának és elelveztette magát, onnantól már én is nyugodtabb voltam és több ideig bírtam, hogy tudtam, hogy elelvezett és nem fogja megkeseriteni a napomat, mivel együtt éltünk.

Napjában többször is igenyelte a szexet, eléggé stresszes voltam, megvan sajnos a hátránya is ha egy nő naponta többször akar szexelni, főleg ha ilyesmi típus.

2022. jan. 23. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok állat, hogy üvöltözzek meg csapkodjak, tudok magamon uralkodni. Olyan volt, hogy összejöttem egy gyorstüzelővel, és próbáltam türelmes lenni, de pár alkalom után tiszta ideg voltam, hogy képtelen teljesíteni. Véget vetettem a dolognak, soha többet ilyen pasit.
2022. jan. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!