Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen előjàtèkot szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen előjàtèkot szoktatok csinàlni?

Figyelt kérdés
Mielőtt együtt vagytok, mit szoktatok csinàlni? Pàrom nem szereti az oràl szexet, se ha kèzzel odanúlok. Az oràl szex rèszèből az megèrtem, hogy ő engem nem, mert megalàzónak tartja. Elfogadtam, tiszteletben is tartom. Ami fira hogy azt se ha èn őt nyelvel izgatom. nàllonk az előjàtèk a közös tusolàs, ès ennyi. Nàllatok ez hogy zajlik?
2022. jan. 10. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Orális szex, sok csókolózás, simogatás, kézzel való izgatás
2022. jan. 10. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Csók, ölelkezés, leteperés. Aztán 1-2 bók után mehet egy kevés piszkos beszéd. Mindig nehéz eldönteni h mennyire igényli. Néha egyáltalán nem, máskor olyan lesz tőle a szex, mintha hullámvasúton ülnél. Ritkán szokott elélvezni bármelyikünk a petting során, bár szerintem ezzel érdemes többet próbálkozni. Mert lehet jobb lesz tőle, meg lehet az ellenkezője, azaz hogy megöli a libidót.

Mindig hozzányúlok, de kinyalni vagy ő leszopni nem mindig szoktunk, mert az olyan robotikus lenne. Néha szex közben is érdemes ezeket csinálni.

A szopás nem megalázó. Pont azért jó, mert siker élménye lesz, megdicséred. Nem engedi h te hozzányúlj, orális leckét adj neki? Az tényleg nem túl jó. Én ragaszkodnék hozzá, mert az adja a cseresznyét a habostorta tetején. Ez legalább annyira szól az egóról, mint a nőről, tehát nem veheti csak úgy el a lehetőséget.

2022. jan. 10. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Csókok, simítások, mell masszázs, ilyesmik. Intim masszázs, ujjazás és orál már nem az előjáték része szerintem.
2022. jan. 10. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!