Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roszul érzem magam emiatt. Mit lehet tenni ezellen?
Figyelt kérdés
Tegnap este a húgom szobája elött mentem el és meghallottam, amint maszturbál.
Elmentem a szobámba és felállt rá. Nagyon rosszul érzem magam emiatt.
Mit tegyek, higy elmúljon ez az érzés elmúljon?
2022. jún. 8. 15:17
2/12 anonim 

válasza:

Ha nem a húgodra indultál be hanem magára a gondolatra hogy egy lány maszturbál akkor nem kell annyira nagy dobra verni. Majd idővel kikopik az emlék aztán ennyi.
3/12 anonim 

válasza:

Ha olyan korban vagytok, amikor dolgoznak a hormonok, nem tudsz mit tenni, mindenre feláll. Női nyögéseket hallottál, felállt, ez így természetes.
4/12 anonim 

válasza:

A #2-esnél a pont relax. A rossz érzet nagyon jó, azt jelzi normálisan gondolkozol és ez kontrollálja a családon belüli dolgokat, automatikus reflex.
5/12 anonim 

válasza:

Semmit. Dolgozd fel és ne rugózz ezen.
6/12 anonim 

válasza:

Természetes reakcio volt. Ne akarj tenni ellene mert a végén még sikerül és nagyon bánatos leszel!
8/12 A kérdező kommentje:
1.,7. gondoljatok, amit akartok, ez akkor sem kamu.
Milyen hasznom származna abból, ha kamuznék?
2022. jún. 10. 14:26
10/12 anonim 

válasza:

Szégyelld magad!
Menj a paphoz, és gyónj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!