Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetek ezellen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ezellen?

Figyelt kérdés

18/F vagyok és az lenne a bajom hogy mikor barátnômmel kiülünk valahova és csókolózunk, én mondjuk simogatom is belül a combját

És kb 3 percre a csókra feláll a péniszem.. Multkori esetnél ugy álltam fel a padrol hogy éreztem hogy a fekete nadrág átnedvesedett a sok elôváladéktol és egész hazáig csak folyt belôle

Meg csokolozás közbe is majd felrobbant

Mit tehetek ezellen ? Keveset csókolozom vagy mit lehet ezellen tenni hogy ne álljon fel ?

Ja és még valami nektek felszokott állni ha csókoloztok ?

Korral együtt irjatok PLS..

2017. máj. 7. 07:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne csókolózzatok kint hanem otthon.
2017. máj. 7. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Mivel kívánod a barátnődet alap, hogy feláll... próbáld undorral csókolni, akkor nem fog felállni, na jó ez vicc volt, de nem lehet és nem is kell az ellen tenni semmit, hogy feláll ettől hisz ez természetes.
2017. máj. 7. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne csókolózzatok akkor, de ez természetes, a 33 éves páromnak is feláll rám, nem is kell hozzáérnem, elég ha sort-top komboban elsétálok elötte. :)
2017. máj. 7. 12:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális! Nekem 17 évesen amikor a volt barátnőmmel csókolóztam, már akkor felállt. F/22
2017. máj. 9. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!